Все о ловле на английскую донную удочку

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Фидеры FLAGMAN 8

Сообщений 391 страница 400 из 400

1

Продолжение темы о фидерах фирмы FLAGMAN

Предыдущая тема Фидеры FLAGMAN 7.

0

391

Иной написал(а):

Вітаю товариство.Хтось мав справу з цими вудлищами,цікавить 3.9 до 150гр,буду вдячний за  будь яку інформацію
https://www.youtube.com/watch?v=FN22PUEE2ig

В мене є таке вудлище, як раз Armadale River 3.9 до 150гр. Купував в кінці травня 2025 року. Але змінилися можливості і риболовль з нам було не  багато, да і за весь 2025 рік фідерних всього разів з 10 :(
Що можу сказади по вудлищу - скорише подобається.
Гола ручка без корку - спочатку були сумніви, але зайшла. Тримати, закидати, виважувати - проблем немає. Легко чиститься, зайве не налипає, мити і ремонтувати, як дешевий корок - не потрібно. Навіть були плани переробити на такий манер ручку від Granthem 4.2 бо задовга для мене, але трохи не на часі.
Катушкотримач - не подобається. Трохи мучусь, коли затягую оту невелмчку пластикову гайку, не "ухватиста" якась. Потім, коли вже піджимаю форгріпом - нормально.Shimano Ultegra 5500 стає тугенько, з нею шнур трохи б`є по першому кільцю, але без сильного дискомфорту. Думаю, щось розміром з 25 Cast'izm тут більш підійде. Ще ставив Fuego LT 6000 - без питань.
Кидає - відмінно. я не майстер "далекого закиду", але сидячі нормально ловив на дистанці 65м годівницею "пуля" 120гр. По міцності питань не викликає - виглядає надійно.
Як відпрацьовує по великій рибі не скажу, не ловилася. Але стрій здався більш близький до параболіка.
Кільця на квіверах великуваті, як на мене. І не вистачає вершинки на 4оз, бо на Дніпрі на течії і хвилях 3 - замало, 5 - пагано видно легкі клювання. Планував докупити.
Якось так, але повторюю, ловив 2-3 рази.

+1

392

Дякую,це вже щось ,а не розповіді про космічні технології.
Котушку планую на нього або Кастізм ,або Бласт 6000.

0

393

Иной написал(а):

Дякую,це вже щось ,а не розповіді про космічні технології.
Котушку планую на нього або Кастізм ,або Бласт 6000.

Сугубо моё мнение можно на олх подыскать что то по интересней в таком ценовом диапазоне. Если конечно хочется новых испытаний и ощущений то тогда берите.

0

394

Всім вітання!
Порадьте катушку на трегарон 4,20 до 100г.

0

395

Jenjchenj написал(а):

Всім вітання!

4,20 - це дальній закид. Дальній закид - це катушка з великою шпулею і щоб виматувати і не замахатися, тобто біля метра за оборот. Такі катушки - це важкі катушки, тобто з тендітним Трегароном не альо...
Як на мене, що небуль з Дайви LT серія, наприклад Exceler LT 6000 з передаткою 5.1:1 - 92см за оборот, не важка і запас по міцності для кормушок до 100гр.

Отредактировано SergJant (28.02.2026 22:08:33)

0

396

Jenjchenj написал(а):

Всім вітання!

Користуюсь на цьому вудлищі катушкою Shimano Ultegra CI4+ 5500 XTC. Баланс нормальний, все таки вудлище довжиною 4,2 м. Дозволяє робити дальній закид за рахунок великої шпулі, швидке вимотування за рахунок передатки 5,3:1, та і годівниці до 100 грам взагалі не створюють спротиву. Ніякого биття по першому кільцю немає.

0

397

Carbon написал(а):

Shimano Ultegra CI4+ 5500 XTC

мабуть у нас різні Трегарони))) 420 100 -  це 60 по свінцю максимум. Про дальній закід у Трегарона - це 420 140. Щось типу 25 QD буде доречним
а для 420 100 вистачіть TDR 4012

Отредактировано АВК (01.03.2026 21:40:16)

0

398

АВК написал(а):

мабуть у нас різні Трегарони))) 420 100 -  це 60 по свінцю максимум. Про дальній закід у Трегарона - це 420 140. Щось типу 25 QD буде доречним
а для 420 100 вистачіть TDR 4012

Отредактировано АВК (Сегодня 21:40:16)

Можливо у нас просто різні руки)) Вам вистачить TDR 4012, а мені комфортніше з Ультегрою 5500.
На рахунок тесту в 60 г по свинцю максимум не можу погодитись. Як на мене, то даний фідер нормально починає вгружатись тільки від 56 г. Кидав ним і 80 г дюзами, ніяких проблем.
Ну, і хотів уточнити, що по вашому «далекий закид»? Як на мене, то кулю чи вікно вагою 60 грамів можна досить далеко швирнути.

0

399

Carbon написал(а):

Ну, і хотів уточнити, що по вашому «далекий закид»? .

Соррі,що видернув з контенту,але це велике та філософське питання) до то го є багато сторінок почитати.як на мене він у кожного свій,в залежності від рук а це техніка та праця над нею та інструмент який дозволяє її реалізувати по повної,та досягнути поставленої мети.У більшості випадків звичайни вудлища…не хайенд дозволять  зачинити більшість відстаней на яких ми звичайно рибалимо.Якщо брати далекий закид-максимальний тест….на максимальну відстань…то це вже буде іще вимагати і поразуміння вудлища/вудлищ ,дивлячись яки досягнення будуть поставлени перед собою та вудлищем
Виказав свою думку,вибачаюсь за лірику.

+1

400

Alexis_avb написал(а):

Соррі,що видернув з контенту,але це велике та філософське питання) до то го є багато сторінок почитати.як на мене він у кожного свій,в залежності від рук а це техніка та праця над нею та інструмент який дозволяє її реалізувати по повної,та досягнути поставленої мети.У більшості випадків звичайни вудлища…не хайенд дозволять  зачинити більшість відстаней на яких ми звичайно рибалимо.Якщо брати далекий закид-максимальний тест….на максимальну відстань…то це вже буде іще вимагати і поразуміння вудлища/вудлищ ,дивлячись яки досягнення будуть поставлени перед собою та вудлищем
Виказав свою думку,вибачаюсь за лірику.

Можу тільки погодитись з кожним словом.
Саме тому і уточнив у колеги, що він вкладає в поняття «дальній закид», щоб погодити розуміння, оскільки було твердження, що Трегарон 4,20 - 100 не про це. Звичайно, якщо мова про флет на 140+ метрів, то потрібне інше вудлище

0