Ось і розпочали сезон 2018 . А все починалось тиждень назад . Дивлюсь погоду і бачу що попереду вихідні, свята і погода +12 , зразу думка таке пропускати неможна . Набираю Ігора Веселовського кажу Ігор , ти як на рахунок проведення фестивальчика на Бурштині . Ігор з радістю погодився пробити на рахунок дозволу і каже що і сам вже нудиться без рибалки . Інформацію кидаємо в Вайбер групи Львова і Івано Франківська і вже до ранку маємо більше 20 чоловік учасників .
Змагання вирішили зробити командні і звичайно , розігриш чисто символічного джек поту , для спортивного інтересу . В неділю зустрічаю Петухова Сергія , зустрічаю Богдановича Михайла і Трояновського Дениса , ще до нас підтягується Мельничук Петро і Ми веселою компанією в мене на роботі готувались до змагань . І ось вже понеділок 8 січня . Погода звичайно змінилась і змінилась не в кращу сторону . Прокинувшись зранку бачимо за вікном дощик і +2 . Але зібравшись , попили каву і в дорогу . По дорозі дзвінок , у нашого товариша обламалась машина , заїхали хто зміг за ними . Розсували хто шо міг , але команду не кинули і вдорогу . Дорога знайома , промайнула швидко і вже бачимо купу машин і знайомі обличчя наших друзів . На фестиваль зібрались фідеристи з Києва , Житомира , Львова , Луцька , Рівного, Івано Франківська , Долини , Отинії. Як Вам така географія ? Всьго 26 чоловік 13 команд.
Поки робили реєстрацію хлопці з Івано франківська розмітили сектора , швидко прожеребкувались і вперд готуватись . 9-30 старт і почались змагання . Водойма цікава , риби багато і риба різна , але і водойма і риба капризна , як до погоди , так і до температури води , яка постійно змінюється . Тактику я вибрав просту і надійну для командних змагань , ловити те що ловиться . Дистанцію вибрав , комфортну і там де менше каміння і ракушки , так як збирався , ловити постійно піджиговувати . З поводками я не бавивися , від 1 м до 1,20 , гачки великої ролі не грали , основне їх треба було дуже часто міняти , бо тупились мгновенно . По кормушкам , ловив від 60 гр РФТ класичні , середні ,до 21 гр маленькі . Почав , з темпової ловлі , з великою подачею животини , так як хотілось ловити звичайно карася , якого тут дуже багато , але пів години рибалки , показали що його немає на точці і я почав зменшувати вагу і величину кормушки для зручної піджиговки і потяжки , і почав стабільно ловити окуня і верхушку . Десь за 1,5 -2 години до фініша , у нас в зоні почав проскакувати карась , Олег Левицький під ногами почав витягувати красиків але бачу карась дрібний , тактику вирішив не міняти , добивати до фінішу як почав . Ось так єкспериментуючи з кормушками і насадками і закінчив змагання , і був приємно здивований після зважування , Я перший в зоні . Сеогій Петухов все таки висидів карасів під протилежним берегом , він третій . Але в командному заліку наша команда Old School Brain з 4 балами перемогла
з загальною вагою аж 4000гр.
По прикормці використовували Сенсас , насадка мотиль опарик , пінка . До корму постійно домішував лиманку .
Все , сезон відкрили , всім друзям дякую за чудову компанію дякую , що не злякались погоди і приїхали . До речі Франківці , пообіцяли матч реванш . Львівські приймають виклик .До зустрічі
На жаль під тим дощем , мало фоткав , хто має фото викладайте .