Вчора переписувався з форумчанином і згадав в розмові, що маю у користуванні Ріва Смарт клаб на 36 нозі. В розмові виникла ідея написати кілька слів про цей гібрид. Довго не міг визначитись в якій профільній темі писати, чи то платформа, чи то стілець для піших рибалок. Вирішив, що все ж таки стілець для піших рибалок. А ще при згадці про цей девайс згадується казка з дитинства «Конек-горбунок». Так от, рибалка в моїх умовах передбачає кілька стилів виїзду. Починаючи від під’їзду на машині до самої води, коли ми вдвох з напарником ледь впихаємо усі лахи в універсал, закінчуючи переправами на човні типу «єрш-бакай» з подальшим десантуванням на інший берег коли з особистих речей тільки мінімум. Тому у мене є платформа, є крісло Ріва на 36 нозі і тепер є цей стільчик. Різницю в габаритах чітко видно на фото. В мені рівно 2 метри росту і 110 кг ваги, то Смарт Клаб тримає відмінно. Для мого зросту висоти вистачає, якщо додати 30-60 мм модулів, це для ідеального кута в колінах. З приводу стабільності, то видно далась в знаки монолітна конструкція. Ноги просто втоплені в корпус ящика (останні можна замінити на довші, але я для себе вирішив підняти кількома модулями. Модулями і об’єм ящика збільшиться, і функціонал, бо модулі з висувними треями і стабільність від модулів не зменшиться, як то від нарощування ніг). Крім цього, важливим є питання обвісу, тут його можна розмістити, але з певними обмеженнями. Тут все просто, або у вас кріплення Опен-Кліп (їх можна купити за адекватну ціну у Флагмана і переставити на свої аксесуари) або можна зробити своїми руками такий диво перехідник – просто виносна труба. Я вибрав останній варіант, бо так є можливість використовувати одні і ті самі столи на усіх платформах/стільцях/конях горбунках. Звичайно питання обвісу стає критично-мінімалістичним. У мене це буде тільки стіл. Фідер буде стояти на тринозі чи палці-притичці. Комель на коліно. З приводу внутрішньої ємності ящика, то туди влазить багато. Дві пачки корму і дві коробки єва для монтажу і кормушки. Звичайно тоді вага стає не такою приємною. На фото видно, що влазить маленький спомб і динозавр. Вцілому купівлею цього гібрида я задоволений, перш зав все він закриє мої поплавцеві виходи і короткі вечірні виїзди на фідер. А дале покаже час. Якщо є питання, з радістю відповім.