Вже кілька сезонів користуюсь катушками Daiwa Windcast Z 5500 LD. Катушки відмінно справляються з карповою ловлею,а при переході в важкий фідер якнайкраще показали себе і в ньому. Але всюди є якесь АЛЕ. В даному випадку індекс LD означає Long Distance і катушка має ну надзвичайно глибоку шпулю.З цією проблемою я спочатку справився як і більшість з нас, підмотавши на шпулю стаціонарний бекінг з грубшої жилки з розрахунку на 500 метрів 0,25 -ки на шпулю і періодично перед турнірами розмотував 1000-метровку на дві шпулі і вперед.Але при переході на ловлю важкими фідерами на більш тонкі діаметри жилки і на шнури проблема з стаціонарним бекінгом стала реально напрягати,потрібно було що разу підмотуватись при переході на різні діаметри.В міжсезоння на спортфішінгу на очі попалось оголошення,що хлоці з Житомира на прінтері виготовляють редюсери любої складності до любих катушок.Вирішив замовити. Здвонившись вияснив,що до деяких катушок розміри вони мають,а в мому випадку потрібно вислати шпулю заповнену минулорічною жилкою і на глибину, яку я захочу вони знімуть заміри і виготовлять. По часу виготовлення вписуються в термін 2- тижні і от сьогодні я забрав посилку з Нової пошти, і приємно офігівши від якості виготовлення вирішив пофотографувати і подилитись з Вами фото і інформацією http://www.sportfishing.ua/communities/ … 51225.html Можливо комусь вона стане корисною.
Загальний вид катушки:
Вид шпулі зблизька:
Ну і власне виконання редюсерів,як видно на фото кути шпулі перенесені на редюсер
Отредактировано ttearjerker (09.02.2017 14:37:02)