Все о ловле на английскую донную удочку

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Все о ловле на английскую донную удочку » Спортивные мероприятия » Турнір на дальність і точність фідерним вудилищем

Турнір на дальність і точність фідерним вудилищем

Сообщений 31 страница 49 из 49

31

1 березня починаємо реєстрацію

0

32

1.Прокопюк Юра
2.Ляхвацький Віталій
3. Машковський Сергій
4.Слівінський Руслан
5.Петухов Сергій
6.Нановський Тарас
7.Елісєєв Володя
8.Токар Гриша
9.Офік Юра

Отредактировано оксиген (12.03.2017 20:02:38)

0

33

Генеральний спонсор турніру компанія Ібіс Брайн , також спонсором турніру є компанія Земекс
http://sf.uploads.ru/t/84fja.jpg
http://s0.uploads.ru/t/c4Lry.jpg
http://s4.uploads.ru/t/cqnAD.jpg

Отредактировано оксиген (26.03.2017 19:22:05)

0

34

http://s6.uploads.ru/t/K8BuC.jpg
http://s6.uploads.ru/t/TuYrF.jpg
http://s6.uploads.ru/t/I3kXa.jpg

Отредактировано karpua (26.03.2017 19:57:12)

+1

35

Це тренування Земекси в роботі

0

36

"7.3. Учасники виконують  закидання своїми фідерними  вудилищами.  Коропові і інші вудилища не допускаються.  Дальність закидання буде проходити в двух дисциплінах . Вони будуть розділятись по довжині вудлищ , а саме до 13 футів ( до 4 метрів ) і до 15 футів ( до 4 ,50 метрів)"

Я тут не понял.
На дальность нужно иметь два фидера до 13 и до 15 футов? Или по желанию один из них, и соответственно участие в одной из дисциплин на дальность?

Отредактировано Dmytriy Lutsk (27.03.2017 09:25:37)

0

37

Генеральний спонсор змагань компания Ибис Брайн и компания Земекс .

Кубки замовлені призи отримані .
Приз за перше місце в загальному заліку, шикарний Zemex Grand Feeder 14 ft
Друге місце садок риболовний 3м BRAIN
Третє місце классна голова для підсака карпова BRAIN
Також будуть призи за окремі номінації Снайпер турніру , Самий дальній кидок турніру .

0

38

Смоленский Дмитрий.  г. Луцк

0

39

В мене є інформація що команда флагман  пропускає ці змагання , це ваше право , але  ви можете не потравпити в слідуючому сезоні на ЧУ і КУ. Рейтинг на відбір у збірну один і якщо водойма не зможе прийняти спонсорські команди то в сезоні 2018 Львівську ФРСУ буде представляти одна команда згідно рейтингу .
Так що я Вас попередив .

0

40

Кубки чекають переможців
http://s4.uploads.ru/t/qdfeM.jpg
http://s1.uploads.ru/t/Ac5Fj.jpg

0

41

Перший відкритий ЧО пройшов дуже динамічно і чудовій товаристський атмосфері .  Погода чудова розмітились і перша дисципліна точність закидання на 45 метрів . Результати такі ( сумма трьох закидів )
1.Ляхвацький В.-2м.11см
2.Смоленський Р.-2м.12см
3.Машковський С.-2 м 34см
4.Слівінський Р. -2м. 46см
5.Нановський Т.3м 51 см
6.Прокопюк Ю- 3м 57см
7.Петухов С.-3м.97см
8.Возняк А.-3м98см
9.Елисеев В.-8.93см
10 .Офік Ю. 2м02см( кращий результат але виступав не офіційно)

Друга дисципліна закидання фідером удилищем до 4 метрів .Рахувалась краща спроба
1. Машковський С  Спортекс Ексклюзив - 131м, 135 м , 136 м.
2.Прокопюк Ю- Фидер мастер Флагман   123 м 127 м -
3.Слівінський Р Спортекс Ексклюзив .117м ,120м, 126м.
4.Нановський Т.Монтерей 111м, 119м, Спро 121м
5.Смоленський Д Делфин 110м, 111м, 103 м
6.Возняк А. Фдер мастер Флагман  105м, 103м, -
7.Ляхвацький В.Шерман 390 102м 96м, -
8.Елисеев В Апекс 93м, 97м, 93м
9.Петухов С Шимано Ультегра 85м, 78м, 83м

Третя дисципліна закидання фідером довжиною до 4,50

1.Нановський Т. 138м, 125м, 133м,
2.Прокопюк Ю. 118м 126м 137м
3.Машковський 132м -, -
4.Ляхвацький В.125м, 116м, 118м
5.Слівінський Р.- ,121м, -
6.Смоленський Д. 111м ,117м, 118м
7.Возняк А. - , 110м, 98м ,
8.Елисеев В. 1-1м, 99м , 99м
9.Петухов С  85 м ,90 м,  93 м

Загальний залік за три дисципліни .
1 Машковський С. 3+1+3=7
2.Нановський Т. 5+4+1=10
3.Прокопюк Ю. 6+2+2=10
4.Ляхвацький В. 1+7+4=12
5.Слівінський Р.4+3+5=12
6.Смоленський Д 2+5+6=13
7.Возняк А. 8+6+7=21
8.Елисеев В 9+8+8=25
9.Петухов С 7+9+9=25

Ось такі цікаві результати пізніше пропишу якими вудилищами кидали і ввечері хлопці викинуть фото .

Ще було розіграно Джек пот закиданняна точність на 70 метрів , Ось результати

1. Машковський С. 1м 30 , 0,9 м 1м 10 см =3м 30
2.Слівінський Р 1м30см , 2м 70 см 2м  70 см=6м 70 см
3.Нановський Т 2м 40см ,  3м 60см, 2м 40 см =8м 40 см
4.Смоленський Д  7м *0 см , 6м 60 см , 1м 60 см =16 метров
5 Петухов С. 3м 20 см 2м 20 см 14, 50см =19м. 90см

В кінці змагань протестували вудидища спонсора змагань компанії Земекс ,дуже цікаві результати , удочки класс головне не боятись їх вгружати правильн , і пуля летить , ну а на виважування так це просто супер . Також на відео і на фото буде все видно .

Час провели супер побачили кучу недоліків в техніці закидання , познайомились з новими зразками вудилищ і кормушок пуля від RFT, поздоровили двух імениників Володю Елісеева і Сергія Петухова , файно відпочили і домовились що будемо проводити такі змагання восени і звіримо результати на початку і в кінці сезону
Всім привіт і ще раз подякували прекрасних спонсорів за чудові і потрібні призи комапнію Брайн Ібіс і комапнію Zemex , дякую.

Отредактировано оксиген (02.04.2017 12:50:49)

+5

42

https://pp.userapi.com/c636631/v636631621/68c1b/eKZ7A_XVxmk.jpg

всі фото тут..

https://www.facebook.com/yura.prokopiuk … nref=story
https://www.facebook.com/yura.prokopiuk … nref=story

+6

43

Прописав хто чим кидав в рості до 4 метрів

0

44

Ну що ж і я напишу декілька слів....
Змаганнями я задоволений ,пройшли на ура.
Дякую спонсорам за надані призи,а також Сергії Івановичу за організацію.
Після третьго кидку на точність, який я відверто про..ав,я вже навіть розчарувався і думав що нічого не світить,
але на дальності 3,9 фідером і 4,2 виборовши дві двійки витягнув до 3 місця в трьох дисциплінах,
жаль що не всі мали змогу приїхати..
Такого формату змагання ще будуть це точно,можливо хтось вважає їх непотрібними,але я думаю,вони потрібні щоб тримати себе в формі в будь яких дисциплінах,а так як зараз активно розвивається флет фідер,
дальність фідером не буде зайвим навиком...
Всім дякую ,до зустрічі на рибалках

Отредактировано karpua (02.04.2017 15:36:03)

+1

45

Тепер трішки детальніше про підготовку і сам турнір на дальність , точнічсть . Ідея провести такий турнір в мене була давно , але все часу не було , да і потреби. Але коли на Супер Марафоні і ЧО в Грушеві , наші зірки покидали в мішень , то я зрозумів що треба цю дисципліну точність, дуже сильно підтягувати , так як це основна складова успіху фідериста спортсмена на змаганнях. Порадившись зі спортсменами збірниками від ЛОФРС 2017 року , вирішили провести такий турнір 1 квітня , заодно ввели в програму турніру , дисципліну дальність . Це теж слабке місце наших спортсменів збірників не кажучи про початківців . І я не розумію до сих пір істерію спортсменів команди флагман, що такі змагання не потрібні . Приведу тільки два приклади тренування на Козовій . Я Суховецький і Елісеев , рибалили поруч . Я добре відрибачився ( в улові підлящ ) Суховецький здалеку нуль, під берегом плотвичку підловлював , Вова сомиків . Аналізуючи рибалку зрозуміли , просто не докидували до бровки . Та сама Козова , змагання тандем , Я ловлю Руслан поруч слабо , знову проблема не докидував , поруч Петухов ловить, Мельничук Петро його напарник не докидує не ловить. І таких водойм є багато , не кажучи про флет фідер, де це є основа успіху . А мені розказують що це не потрібно бо нема чемпіонату України з кастінгу . Хлопці я, як керівник напрямку ,хочу щоб Ви не позорились на ЧУ і на міжнародних змаганнях , тому просто буду заставляти працювати над цими єлементами фідерної майстерності . А як я можу заставити , правильно тільки включаючи цей турнір в рейтинг відбору в збірну від області. А те що команда флагман пробайкотувала це змагання не красить як керівників команди, так і спортсменів . А простіше говорячи просто не хотіли позоритись, так як я бачив що деякі спортсмени цієї команди не володіють елементами закидання . А позитивний прриклад є Руслан Слівінський мій напарник , сам мені говорив , що в нього не получається дальній закид і все грішив на фідера , але всю зиму людина працювала над фізичною готовністю , басейн , турнічок , з перших батлів Ми завжди лишались і тренувались переламали не одну палку , благо що спонсор допоміг і результат будь ласка появилась впевненість і результат 126 метрів . Але це все лірика , діюча збірна разом з тренером , всі були на змаганнях і показали непогані як для весни результати . Ми на вірному шляху , тому нас замічають і спонсори. Цей сезон нас підтримує компанія Брайн Ібіс , і підтримує не тільки словом, але і ділом . Збірна області на повному фінансуванні на поїздку на КУ і ЧУ, а це повірте немалі кошти . І я вже веду переговори щоб продовжити контракт на слідуючий сезон .
Тепер саме про турнір , як я вже казав після батлів всі бажаючі лишались і тренувались підбирали вудилища , лески шок лідера , грузи для закидання , кормушки і потихеньку появилось бачення що нам треба .Дякуємо спонсорам , компанії Брайн ,Земекс і Спортекс які надали можливість протестувати цікаві палки всім бажаючим Для дальнього забросу треба легка , потужна палочка , з подовженою ручкою з великим вхідним кільцем і для змагань я готував в рості до 4 метрів Zemex Rampage 390 до 150 , а в рості до 450 готува Браунінг Кінг 450 до 200 г . Про Земекси багато сказано , скажу що не всі їх розуміють , і здається що фідер замягкий , але на це не треба звертати увагу і спокійно пригружати його і кормушка полетить за горизонт . Але за тиждень до змагань Тарас Нановський розказав що в магазині Фортуна бачив фідер Спортекс Ексклюзив до 210 гр і вона йому дуже сподобалась . Я звичайно зацікавивися і заїхав подивитись на цей девайс . Взявши в руки, зрозумів що це зроблено як раз для карп фідера , і попросив власника магазину Тараса Мартинця привести в суботу на батл в Тернавицю протестити її в ділі . Тарас дякую йому, привіз і всі бажаючі змогли на ділі переконатись в здібностях цієї палочки . Вона як кажуть лягла мені в руку , може сказались карпові уболівання , так як я довгий час був у карповому спорті .
І ось день турніру настав і Ми вже на водоймі . Зібралось аж десять чоловік ( команда флагман проігнорувала) , але основне наші збірникі були всі , а це моя основна задача , підтягнути їх до сезону . Перша дисципліна точність , дистанція 45 метрів . Розмітили сектора , один тренувальний буйок в воду на туж дистанцію і почали змагання . І тут у всіх виявились помилки . Багато хто два закида робили точно, а третій завалювали , що говорить нема стабільності і треба ще над цією вправою працювати ,в мене 0,92, 0,84, 0,58 і це третій результат .Потім почали готуватись до дальності фідером до 4 метрів . Розминка і почали закиди . Вітер боковий , замір лазерним дальнеміром .Кидали кормушками пулями , в основному всі кидали пулями RFT 60,80,100 гр. Я закидав Спортексом Ексклюзив с тестом 160-210 гр довжиною 13 фут.Кормушка 100 гр з кормом . Всі три спроби за 130 метрів 131 , 135, 136 метрів і доволі точне попадання , впевнено перше місце . Після двох турів я перший і я був спокійний перед дисципліною "дальність фідером до 4,50м". Тим більше для цієї вправи в мене був Спортекс Ексклюзив 4, 20 с тестом 160-210 гр. І ця самовпевненість зіграла зі мною злий жарт . Перша спроба закид і у мене поїхала опорна нога і спроба не вийшла результат 132 м, але і це був другий результат , друга спроба я зібрався постріл , але щось пішло не так і кормушка полетіла не рівно а шкереберть , третя спроба перевязав шок лідер все перевірив кидок і відстріл, добре що запас балів був достатній для першого місця , але висновок треба зробити і на другий раз будемо робити чотири спроби як мінімум.
Ось так ми провели перший чемпіонат, кубок батл , турнір як хочете його називайте у Львівській області . Ми дали поштовх і вже якщо я не помиляюсь три області провели подібні змагання , і я думаю що Ми дочекаємся і всеукраїнські змагання . В кінці бажаючі розіграли джек пот , закидання на точність на відстань 70 метрів , де я впевнено переміг з результатом 1,3м, 0,9м, 1,1м
Після змагань спортсмени тестували фідера Zemex Rampage14fтест 180 гр і 15fтест 200 гр Zemex Razer 14f с тестом 140гр Zemex Grand feeder 14 fтест 180 гр і всі можете полюбоватись на фото красивою дугою. Для мене і більшості спортсменів Земекс відкрився як чудоий інструмент , для карпової ловлі і ловлі ляща з дальняка . ще Нановський протестував свій фідер Storm 390 тестом 120 ,який він виграв в цьому турнірі. Фідер легкий , пружний з классними бросковими якостями , на фото видно. Дякую спонсорам за можливість тесту. Надыюсь Ви нас ще пыдтримаэте на наших турнірах .

+3

46

оксиген написал(а):

Та сама Козова , змагання тандем , Я ловлю Руслан поруч слабо , знову проблема не докидував , поруч Петухов ловить, Мельничук Петро його напарник не докидує не ловить.

Насамперед хороший опис покидушок та й ідея хороша. Якби не було настільки далеко думаю взяли би участь , набралися б досвіду і почерпнули для себе щось нове.
Коментуючи Ваш приклад по Козовій скажу , що на мою думку Ви не зовсім праві. В Козовій в 2016р (тандем і не тільки) вирішальну роль грав сектор, подивіться результати і все стане ясно. Це факт, і дальність тут ні до чого. Що до прикладу Петруччо та Петухова то це окреме питання. ( Вони вперше ловили в тандемі ще й різними прикормками. В ТАНДЕМІ. кардинально різними прикормками). Думаю висновок очевидний.

0

47

Задали  вопрос  ребята из Беларусии . По катушкам бросали  кто чего имел и Флагманами , и Спрошками ,я лично бросал Дайва Бася и Дайва Видкаст Z . Леска Синапс 0,23 . Шок лидер Select Master 0,24. Нареканий что на леску , что на шок лидер нет . Особенно понравился шок лидер недорого и сердито .
По Земексам. На турнире почему то нико их не использовал , а на тренировках и на тестах , грузиком 100 гр 140м  в клипсу уверенно добивали .

+1

48

buchko2007 написал(а):

Насамперед хороший опис покидушок та й ідея хороша. Якби не було настільки далеко думаю взяли би участь , набралися б досвіду і почерпнули для себе щось нове.
Коментуючи Ваш приклад по Козовій скажу , що на мою думку Ви не зовсім праві. В Козовій в 2016р (тандем і не тільки) вирішальну роль грав сектор, подивіться результати і все стане ясно. Це факт, і дальність тут ні до чого. Що до прикладу Петруччо та Петухова то це окреме питання. ( Вони вперше ловили в тандемі ще й різними прикормками. В ТАНДЕМІ. кардинально різними прикормками). Думаю висновок очевидний.

Не думаю, що висновок очевидний. Я не в перше ловлю в тандемі. Ловили ми з різних точок. Петручио не докідав(не був технічно готовий) тому різні точкі і різна прикормка. Прийняв участь в турнирі, щоб переконатись-наскількі закідання в воду на кліпсі різницця з фактичним. Так вот: всі хто впевнено кідали на тренуванні 140м в кліпсу фактично не докінув до 140! В минулому році в Коновці знайшов брову - а риби нема. Відмотую 2.5м -починаю впевнено ловити. Потім пауза. Доходить,що піднявся боковий вітер: додаю ще 2 метри і знов починаю ловити. Тому зайвий раз переконався, що кліпсування і реальне місце падіння кормушкі-різні речі(а ще е глибина ....) На покідушках не мав результату бо реально болить спина. Вік бере свое.

+1

49

Дед написал(а):

Не думаю, що висновок очевидний. Я не в перше ловлю в тандемі. Ловили ми з різних точок. Петручио не докідав(не був технічно готовий) тому різні точкі і різна прикормка. Прийняв участь в турнирі, щоб переконатись-наскількі закідання в воду на кліпсі різницця з фактичним. Так вот: всі хто впевнено кідали на тренуванні 140м в кліпсу фактично не докінув до 140! В минулому році в Коновці знайшов брову - а риби нема. Відмотую 2.5м -починаю впевнено ловити. Потім пауза. Доходить,що піднявся боковий вітер: додаю ще 2 метри і знов починаю ловити. Тому зайвий раз переконався, що кліпсування і реальне місце падіння кормушкі-різні речі(а ще е глибина ....) На покідушках не мав результату бо реально болить спина. Вік бере свое.

Ну добро, вам видніше Ви ж були в тандемі з Петруччо. І з усіма іншими речами також погоджуюсь, особливо що до Коновки (послідні змагання). Там була жесть. і риба там до бровки не прив"язувалась. Це факт.
Повернемся до Козової. Питаю просто з власної цікавості.
Чому ловили з різних точок? Чому різними прикормками?
Відстань між секторами реально невелика тому можу припустити що  конкуренція між вами мала місце? (рибу один в одного тиряли?)
тоді розумію чому з різних точок... Думки в слух.
Хоча Вам видніше. Ви там були .Все бачили власними очима. До зустрічі на водоймах. Надіюсь в Коновці зустрінемось наприкінці квітня...
Р.С. Кольорові сухаріки то тема...

0

Вы здесь » Все о ловле на английскую донную удочку » Спортивные мероприятия » Турнір на дальність і точність фідерним вудилищем