Продолжение темы о фидерах фирмы FLAGMAN
Предыдущая тема Фидеры FLAGMAN 7.
Все о ловле на английскую донную удочку |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Все о ловле на английскую донную удочку » Снасти » Фидеры FLAGMAN 8
Продолжение темы о фидерах фирмы FLAGMAN
Предыдущая тема Фидеры FLAGMAN 7.
himik
самые дешевые пакбей на маскотах
Пы.сы. никто меня не убедит что такие кольца которые стоят на новинке флагмана нормальные, вот шутки ради надо глянуть, не самые ли это дешманские кольца-)
Если я не ошибаюсь, то на Трегаронах и Грентемах тоже обсуждались кольца десятками страниц. Вроде ничего, нет случаев что протерлись или отпали )))))
самые дешевые пакбей на маскотах
У меня есть Мескот 3.3, любимая палка на данный момент, в этом росте. По кольцам единственная претензия, это размер первого, очень маленькое. Пришлось поставить Нинзю 3000. А так, 2 сезона, кольца на месте )
Vladimir_T
Давай я тебе передам кормушку в 120 грамм, которой я бросал хэвиком с фото метров 50-). Покажешь как ее бросит трегарон или грентем в таком же росте и таком же тесте-).
Пы. сы. нехорошее я про эти кольца слышал уже-) и говорил ранее чем слышал-) С другой стороны если кольца хорошие-то и хорошо-)
Отредактировано himik (25.10.2021 23:13:22)
Давай я тебе передам кормушку в 120 грамм, которой я бросал хэвиком с фото метров 50-). Покажешь как ее бросит трегарон или грентем в таком же росте и таком же тесте-).
Та кормушку я и сам найти могу. А вот с Трегароном или Грентемом сложнее ))))
В любом случае, что будет с новинками покажет время.
Давай я тебе передам кормушку в 120 грамм, которой я бросал хэвиком с фото метров 50-). Покажешь как ее бросит трегарон или грентем в таком же росте и таком же тесте-)
А это к чему ?
У Бистмастера СХ, тест занижен , явно. Тоже самое и у ДХ.....Грентхэм до 150-ти, бросит и что с этого?
Или это новое веяние ? Прошлый норматив, всех крутых палок, это, бросать на 100 мэтров сидя)
Juggernaut
или у других завышен? новое веяние написать тест побольше, а вес удилища поменьше, а по итогу-? а бросать надо не 100 м, а туда где стоит рыба-)
Ше пока не ловив. Легка дуже. По дизайну вкрали кольори в Олександра Задорожного з екстеріті. Навіть крючка для гачка постаили. Подивимося шо за палочка
Нажаль " флагман " неможе нічого придумати сам тільки "здерти" були поодинокі моменти ,а далі плагіат. Ну і ціни зовсім не дитячі. Час покаже. Ціноутворення не розумію.
Отредактировано володимир (26.10.2021 09:23:46)
Чем легче масса удилища, тем страшнее кидать им
Похоже у нового Armadale Pro Feeder 4.2м при весе 262г. тест указан более честный - 140г, чем у Grantham 4.27м - аж 180г, при том же весе 262г. Оба изготовлены из Toray 40T. Возможно - близнецы-клоны
Хотя не: конусность разная, посадочный вершинок 3,5мм против 3мм, порезка другая и строй указан прогрессивный у Armadale Pro, против Фаст у Grantham.
Отредактировано SergJant (26.10.2021 09:51:28)
Нажаль " флагман " неможе нічого придумати сам тільки "здерти" були поодинокі моменти ,а далі плагіат. Ну і ціни зовсім не дитячі. Час покаже. Ціноутворення не розумію.
Отредактировано володимир (Сегодня 09:23:46)
Вова, я тобі скажу більше. Точно так само роблять всі інші виробники, в Китаї чи у нас... Беруть за основу якись популярний бланк і шось змінюють. А шо в цьому поганого? На мій погляд реально займаються розробкою британська Дайва, Дреннан і Престон. Всі інші бренди цим не сильно переймаються. Наприклад наш виробник вудилищ Екстерити сам про це говорить - бере якийсь популярний бланк і вдосконалює... Ну так для користувачів це добре.
Ціноутворення не розумію.
Отредактировано володимир (Сегодня 08:23:46)
Ціноутворення завжди незрозуміла річ. Але на перший погляд гарна палка. Але все покаже реальний досвід. Суткі вже в руках кручу і карбонова ручка хвилює як воно буде в експлуатації - удари (актуально при бухлофішінгу)
Вова, я тобі скажу більше. Точно так само роблять всі інші виробники, в Китаї чи у нас... Беруть за основу якись популярний бланк і шось змінюють. А шо в цьому поганого? На мій погляд реально займаються розробкою британська Дайва, Дреннан і Престон. Всі інші бренди цим не сильно переймаються. Наприклад наш виробник вудилищ Екстерити сам про це говорить - бере якийсь популярний бланк і вдосконалює... Ну так для користувачів це добре.
Саша згоден що копіюють але не в наглу. Візімето лінійку тригарон(флагман) сфера(браунінг) торнамент(салмо) спортекс. Бланки однакові але дизайн різний я про це. Задорожний дивиться на бренди і виправляє їхні помилки . Але його палки зовсім інші і ти це добре знаєш. А коли здирають один в один ну таке собі. Ціноутворення візьми палку шерман нью генепрейшин 100*3,75 ціною в 2000грн і інспірейшин ціною в 6000грн. Вони однакові по строю думаю навіть бланки ідентичні.
володимир
нифига они не идентичны
По дизайну вкрали кольори в Олександра Задорожного
Чого зразу "вкрали", у Флагмана давно Шермани в синьо-білих кольорах. Аби тільки поб*****ать виробника.
Давно тут хтось сказав - не подобається - не купляй.
Чого зразу "вкрали", у Флагмана давно Шермани в синьо-білих кольорах. Аби тільки поб*****ать виробника.
Давно тут хтось сказав - не подобається - не купляй.
Я десь виробника бакланив? так я настільки бакланю виробника шо більшість моїх палок від флагмана. Але є речі які одразу на думку приходять. купивши рефлекшин - пішов одразу свій лонг дістанс екстеріті дістав.
А коли здирають один в один ну таке собі.
Тут є шось погане? Я наприклад сферу брауніг за її ціну не купив би. Зато дешевший трегарон - мене повністю влаштовує.
Чем легче масса удилища, тем страшнее кидать им
Є таке.
Тут є шось погане? Я наприклад сферу брауніг за її ціну не купив би. Зато дешевший трегарон - мене повністю влаштовує.
Є погане. Тому що в мене "флагман" починає асоціюватись з дишевим китаєм. Виробником який виробляє копії аля кросовки " audidass" хоча можуть робити чому не хочуть НЕЗНАЮ. хоча починаю розуміти... БАБЛО
Отредактировано володимир (26.10.2021 11:50:56)
Є погане. Тому що в мене "флагман" починає асоціюватись з дишевим китаєм. Виробником який виробляє копії аля кросовки " audidass" хоча можуть робити чому не хочуть НЕЗНАЮ. хоча починаю розуміти... БАБЛО
Отредактировано володимир (Сегодня 11:50:56)
Ну, так то субективна думка на рахунок дешевого Китаю. Вартість чи дизайн вудилища та його можливості - не сильно звязані між собою речі.
Наприклад, недавно були відбори до збірної, в Українці. Більше 15-ти кращих спортсменів змагалося і на кону були місця в збірній. Так я скажу, що основна масса вудилищ , що використовувалася - там якраз флагман, різних серій. Ясно, що на тому рівні підготовки - вже не вудилища вирішують, там інші фактори. Але відвертим шлаком теж ловити ніхто не буде, собі дорожче вийде. Я взагалі так дивлюсь, після 10-ти років у фідерній ловлі: великого значення надають вудилищам ті, хто ловить не дуже, і навпаки.
Я взагалі так дивлюсь, після 10-ти років у фідерній ловлі: великого значення надають вудилищам ті, хто ловить не дуже, і навпаки.
Плюс 1050!
Ну, так то субективна думка на рахунок дешевого Китаю. Вартість чи дизайн вудилища та його можливості - не сильно звязані між собою речі.
Наприклад, недавно були відбори до збірної, в Українці. Більше 15-ти кращих спортсменів змагалося і на кону були місця в збірній. Так я скажу, що основна масса вудилищ , що використовувалася - там якраз флагман, різних серій. Ясно, що на тому рівні підготовки - вже не вудилища вирішують, там інші фактори. Але відвертим шлаком теж ловити ніхто не буде, собі дорожче вийде. Я взагалі так дивлюсь, після 10-ти років у фідерній ловлі: великого значення надають вудилищам ті, хто ловить не дуже, і навпаки.
Ой Саня ,Саня!!! не погоджусь...ти ловив зі мною пару раз знаєш як я ловлю . Попитай чим їм би хотілось ловити...і хто їх спонсорує (сам варився в цій каші і знаю з відки ноги ростуть) престон не завозять, дренан тоже ,дайву теж ти нові мапи бачив ? Кожна з марок мають щось своє . А в нас копія того, копія сього та щей гавняна. Я про те що маєм свого виробника який може робити нормальні палки але не хоче. Йому лекше здерти і продати. А якщо ми вже ліземо в топ сегмент і робимо таке.... і кажемо та то супер , лімітована серія. Беремо свіжі шерман про нью генерейшн половина кривих. Одна на ліво друга на право. Знаш що мені продавець сказав : " одна щоб ловити з лівого берега ,а друга з правого!!!! " а от інший продавець" а що ви хочете від палки за 2000 гривень??!!!" Що далі буде. В ліс по березовий прутик чи ліщину. 🤣
Отредактировано володимир (26.10.2021 13:07:57)
Сделали сделали…обновили хорошо,владельцы есть уже отпишутся,дорого не покупаем всё очевидно.Не сказать,что прямо таки всё так плохо у Флагман.Нишу свою они создали и возможность дали пройти путь тернистый от бюджетных до топовых удилищ.А там дело каждого как его начинать…от топов вниз или в обратную.исключительно имхо)
Отредактировано володимир (Сегодня 10:50:56)
А як ваша відповідь повязана з моїм питанням? Трегарон це дешевий китай? ну ну
А як ваша відповідь повязана з моїм питанням? Трегарон це дешевий китай? ну ну
До чого тут тригарон якраз тригарон і був візитною карточкою , робили щось своє по дизайну. Ви питали про інше, почитайте
До чого тут тригарон якраз тригарон і був візитною карточкою , робили щось своє по дизайну. Ви питали про інше, почитайте
Як до чого? причинно-наслідокві звязки мого питання були якраз повязані з трегароном і сферою браунігом. Шо поганого шо є дешевша рази в два альтернатива бренду? при умові якшо вона дійсно якісна?
Як до чого? причинно-наслідокві звязки мого питання були якраз повязані з трегароном і сферою браунігом. Шо поганого шо є дешевша рази в два альтернатива бренду? при умові якшо вона дійсно якісна?
Он про що ви. Тут то і не здерли один в один. Різницю видно, я писав вище . Зовнішній вигляд був свій не здертий у іншого виробника. Тай з вершинками в гретхема весело було кажись якщо пам'ять не зраджує. . . Я проти плагіату. Ну і при цьому всьому я вибрав браунінг!!! Кожному своє!
Спасибо Флагман'у, что оживили тему......будет что почитать вечерком))
Я про те що маєм свого виробника який може робити нормальні палки але не хоче. Йому лекше здерти і продати.
1. Флагман не є виробником. До речі, як і всі інші компанії, які продають фідерні вудлища під власними торговими марками, включно з самими відомими.
2. Флагман співпрацює з виробниками по моделі ОЕМ або близько до нєї. Відповідно Флагман нічого не копіює. ОЕМ виробник сам розробляє зразки виробів а потім тиражує ії для багатьох замовників з нанесенняи логотипів замовників. При цьому в дизайн виробів можуть бути внесені деякі зміни. Наприклад. на однакові бланки може бути встановлена різна фурнітура.
3.Є ще модель ODM, по якій співпрацюють з китайськими виробниками багато західних компаній. ODM передбачує повністю оригінальний дизайн, розроблений замовником. Але все частіше замовники переходять з ODM на ОЕМ.
Вы здесь » Все о ловле на английскую донную удочку » Снасти » Фидеры FLAGMAN 8