Ловлю фідером недавно, приблизно рік, причому нечасто і на пікер 2.7м з маленькими годівничками і на дистанції до 20-25 м. Проблем з рукою жодного разу ніяких не було.
І от на днях почав ловити на фідер 3.6 м до 60 грм. Годівничка 30 грам, середнього об'єму, дистанція 45 м.
після 2.5-3 год ловлі в середньому темпі (3-4 хв.) наступного ранку рука досить сильно болить, якраз у згині між плечем і передпліччям, з другого боку від ліктя. Причому біль настільки неприємний, що аж здивований.
Виникло питання: а що я робив не так?
1. Можливо при вимотуванні годівниці треба було фідер тримати не вертикально, а горизонтально, щоб рука не була в напруженому стані?
Інших варіантів чому я отримав таку травму від перенапруження, я не бачу.
2. Руку і далі при вимотуванні тримати вертикально, але спирати комель в стільчик (ногу), щоб не тримати всю вагу фідера і хоч трохи розслабляти руку в цей момент?
Рука до риболовлі досить тренована, бо часто ловлю на мах, на матч і таких нюансів ніколи не було і от на тобі.
Хочу зрозуміти чи це вилізла якась погрішність в техніці ловлі, чи просто треба перетерпіти і втягнутися в більш серйозне навантаження.
Отредактировано Vladek (12.07.2021 10:40:18)