Після 1/8 Кубку ФішДрім в Івано-Франківській обл. мене переповнюють різні відчуття. Але про все попорядку.
Під час жеребу була думка щоб соперником по батлу попався хтось із Івано-Франківська, адже принаймі буду мати хоча б якусь інфу про дуелянта. Але все як завжди і опонентом по Батлу згідно жеребу став Мазурик Микола. Інфи про нього нуль. Єдине що знаю , що він з Бурштина.
Ну да ладно. Зізвонившись визначили дату і місце. (13.05.2018р Бурштинське озеро о 9.00).
Згідно інфи двотижневої давності прийдеться ловити йоржів вагою до 10 гр ну і звичайно окуня вагою 50 - 70 гр. у вигляді бонуса.
Погода зранку та й протягом дня нас не радувала. Вітер, хвиля, і дощ хоч і короткочасний.
На батл приїхав із сином і по сумісництву агентом - координатором. Наперед скажу , що інформація яку він приніс була надважлива. .
Заміщались , розклались і в 9,00 старт.
Перші 2,5 години нічого нового - ЙОРЖ. Всі руки поколоті. Макс ще дивувався що то за таке. Вперше бачив скільки голок на рибі .
На третій годині провал в кльові і два бонуса підряд у вигляді окунів вагою 50-70 гр.
Хвиля посилюється і б"є в дамбу з реальною силою. Пам"ятаю подумав , що можливо прийдеться платформу екстренно піднімати вверх. І наголошував сину будь обережний, бо слизько. Але думаю пропускав він то повз вуха. Бо внього була МІСІЯ. Він координатор - шпіон.
Після виловлених окунів якось взагалі сумно стало і прийшла якась рослабленість. Але на 4 годині лову характерний загиб і підлящ вагаю приблизно 300 гр в підсаку (Супер, мега бонус.) Після було ще декілька покльовок як в мене так і в Миколи (опонента по батлу) але з реалізацією не зрослось.
Як результат купа позитивних емоцій незважаючи на ненайкращу погоду, та нове знайомство з мега позитивним опонентом по батлу.
Ну і ваги.
Бичко Андрій - 0,850 кг
Мазурик М. - 0,200 кг
До зустрічі на водоймах.