1ndig0 написал(а):Кстати, насчет сиропов. Также не заметил 100% буста, но вот меласса вполне пригодная.
Взял в этот раз новые запахи чтобы под запах прикормки подбирать.
Подпись автора
Асортимент сиропів нараховує 26 видів. Помилитись з ароматикою можна елементарно. Готую повний перелік з дуже конкретними рекомендаціями. Тому що, до прикладу, сироп "БігФіш" - має яскравий карамельний напрямок і в холодній воді може нашкодити клюванню. Сироп "Лящ+" - навпаки, виражена пряна ароматика, працює по холодній воді. Перед тим як ливанути сироп в прикормку, треба чітко знати, чи в цю пору року на цю рибу цей аромат буде працювати. Для цього можна попередньо діпувати наживку в сироп (для цього передбачена велика кришка), або влити пару мл прямо в кормушку, і зразу все стане на свої місця. Або застосувати аналогічний спрей, сиропи практично всі продубльовані спреями.
Сиропи в першу чергу призначені для покращення дешевих слабкоароматизованих або саморобних прикормок, якими ловлять абсолютна більшість рибаків. Хоча можна "тюнінгнути" і добре ароматизовану прикормку, щоб надати їй новий відтінок.
Для весни коротко порекомендую:
Сиропи: "Лящ+" (плотва, лящ, річкова риба), "Мотиль" (вся риба), "Коріандр" (плотва, підлящ), "Краб" (короп, лящ), "Кориця-Мигдаль" (річкова риба, подекуди короп), "Лящ 2".
З карасем навесні важко. Хіба "Аніс" в дуже малих кількостях.
Меласи: "Оригінальна", "Кориця-Мигдаль", "Шоколадна".
"Кориця-Мигдаль" - дуже цікавий аромат, але по холодній воді треба спочатку спробувати на одній кормушці. Тому що, якщо він спрацює, буде "буст" реальний )). Але може і не спрацювати - я фіксував зміну реакції на ароматику навіть на одній водоймі в межах 50 км, що тоді говорити про різні водойми різних басейнів...
Коли ми, з моєю колишньою фідерною командою, підбирали спреї для змагань, то визначали, що наприклад починати зранку ловити підлящика треба з спреєм "Лящ+", в середині туру при спаданні активності - "Сир", а в кінці, коли активність ще більше падала, переходили на "Мотиль".
Тому я далекий від думки пропонувати якісь абсолютно універсальні речі, які "ловлять завжди". З ароматикою треба працювати самостійно, зате якщо вдасться підібрати правильний запах, тоді і відбувається оте омріяне кожним рибаком "всі сидять, а я ловлю" )))
Прикормка RostFishing достатньо ароматизована в базі і для простої риболовлі її можна і не ароматизовувати додатково. Тим більше, весною. Інше питання - в умовах конкуренції, тут без додаткової ароматики не обійтись.