Думаю CATANA Multi Medium 3.35/3.65 до 100 грам в даному випадку буде більш доречним, нажаль вартість такого фідера в два рази більша. При цьому Trabucco, зі слів консультанта, виробляє зовсім пристойну продукцію.
А чи можна вважати жорсткість фідера його недоліком, адже в даному випадку вона зумовлена швидше за все конструкцією, оскільки бланк фідерного вудилища підсилений в цілому, а «стики» додатково армовані (спостерігав при огляді). Як на мене головне щоб правильно працювала «вершинка» і давала змогу побачити покльовку, також слід зазначити що мінімальний тест 40 грам, що позволить підлаштуватися під умови рибалки на стоячій воді, або з невеликою течею.
Котушка, це моя болюча тема, вчора перепробував з десяток «мясорубок», Abu Garcia. Cardinal 301 FR єдина чисто фідерна. Також були і Shimano від 2500 до 4000 різних моделей, FLAGMAN Legend LB300, та WINNER XC 2000.
Скажу лише, що Shimano GTM 4000 «кльова» але як на мене замасивна, Shimano 2500 Super (тут ще буду думати) з подвійною ручкою, але вона спінінгова і це зразу видно. Слід зазначити, що Cardinal 301 FR має два фрікціона, байтранер не принципово за то позволяє змінити шпулю не міняючи настройки фрикціона, та і подвійна ручка припала до душі (як на мене зручно).
Ось такі моменти я брав до уваги у своєму виборі, а для ближнього бою я вже маю пікур (псевдо-фідер) Dragon 2.8 метра з яким ловив увесь минулий рік. Треба рухатись в перед і сподіваюсь - це не найгірший вибір, звичайно всі крапки будуть поставлені після першої рибалки.