лекс написал(а):Юра, от нашей области постоянно выступает команда, нет не правильно Команда, которая постоянно попадает в призы, дает квоту для области на вторую команду, которая работает как Команда, которая 1,5 года не обладает дополнительными ресурсами. Я не думаю, что разбив ее, можно сделать что-то полезное для ФРСХО.
У нас в чаті обласної федерації, зараз, паралельно йде обговорення про відбір "четвірками"
Тобто, одразу готова команда на КУ і ЧУ.
Маючи цьогорічний досвід формування команди від області, дуже добре розумію, який це плюс і скільки проблем можна буде уникнути. Звідки "ноги" у перемоги мені відомо.
Одна не зіграність - чого варта. Одразу готова команда - це однозначно кращий виступ будь де.
Сергій правильно написав, тільки одна область. Так, у нас достатньо людей, щоб навіть організувати змагання четвірками.
Я, субєктивно - двома руками за 4 ки, іншими словами за систему, яка створить таку команду як у вас, в Харкові.
Але є декілька "але"
Четвірки збільшать поріг "входження" нових спортсменів, бо формування 4 х замість 2 х - це додаткові зусилля.
Чи потрібно це наразі? Навіть у нас.
Щодо, намагань Сергія Івановича, я його розумію. У нього є реальний приклад нашої області, от він і пропонує його втілити.
І повторюсь, потрібно розмежовувати, що ми хочемо отримати у кінці і що вигідно будь кому з нас особисто на зараз.
Тільки особистості створюють середовище. І збільшення їхньої кількості має містити мінімум перепон.
Принаймі, на сьогодні.
А щодо мого спортивного рівня, то вклавши так мало в порівнянні, наприклад, з нашими Олексіями, було б соромно претендувати їх обійти. Випадковості у класичному фідері - рідкість.
То ж нічого поганого не станеться, коли національна команда формуватиметься по одній для усіх системі.
Я розумію, що є ще клуби, явні чи не явні. І Клубний Чемпіонат Світу.
Проте, зауважте, що у певної частини спільноти відчувається явний "необґрунтований" спротив.
Про реальну причину мало хто говорив. А вона у тому, що "змішування" - це привласнення вкладів тої чи іншої сторони.
Отредактировано Yuriy Yuriyovych (03.10.2018 19:45:48)