Все о ловле на английскую донную удочку

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Все о ловле на английскую донную удочку » Спортивные мероприятия » Керівник фідерного напрямку ФРСУ

Керівник фідерного напрямку ФРСУ

Сообщений 121 страница 150 из 731

121

Вот поэтому  надо два фидерных направления разделить . Посмотрите сколько вопросов . По сути клубное направление надо "строить" с нуля .  Для этого есть год , чтобы все утрясти . Но первое ,на весенней конференции надо выбрать руководителя направления  и вперед .

0

122

Клуб может быть корпоративным членом обл. ФРС? Это должен быть только рыболовный клуб? Или любой, в статуте у которого прописана рыбалка?

0

123

vikk написал(а):

Я не прячусь.
Полностью согласен,что клуб это юридически оформленная организация и членство в ФРСУ.

Эти клубы оформленные?
В Харькове так же есть два клуба, но они нигде не зарегистрированные. При этом проводятся совместные выезды-тренировки, проводятся фестивали и др. Уверен в других городах так же есть такие группы людей которые фактически являются клубами.

Эти клубы юридически оформленные.

Отредактировано Bava7 (29.01.2018 18:55:35)

0

124

Bava7
Ну тогда осталось малое, найти соперников, а потом возможности поехать на КЧМ. Тут надо понимать с какой целью нужен КЧУ-просто дополнительный соревнования или для рейтинга и поездки на КЧМ. Если сборная едет за свои на ЧМ. К сожалению, я знаю только одну организацию, которая может выставить свою команду на КЧМ если захочет.

0

125

Клубы и ФРСУ это не так все просто. Сейчас Президент ФРСУ согласовывает этот вопрос в министерстве .

0

126

И вместо того, что бы сделать рыболовный спорт более доступным и массовым, всех опять нужно загнать в стойло. Почему рыболов должен состоять в какой то организации, что бы принять участие в соревнованиях?

0

127

Клубы и ФРСУ это не так все просто. Сейчас Президент ФРСУ согласовывает этот вопрос в министерстве .

В чем сложность ?
Все прописано в Уставе ФРСУ:
"3. Члени Федерації, їх права та обов’язки
Членство в Федерації є добровільним індивідуальним та може бути колективним і почесним.
Індивідуальними членами Федерації можуть бути громадяни України, які досягли 14 років і визнають Статут Федерації, сплачують членські внески та приймають участь у діяльності Федерації.

Вступ до Федерації здійснюється на підставі письмової заяви, яка подається до місцевого осередку чи Президії Федерації.

Колективними членами Федерації можуть бути колективи підприємств, організацій, установ, закладів.

Прийом колективних членів здійснюється за рішенням Президії Федерації на підставі рішення зборів колективу підприємства, організації, установи, закладу та поданної заяви.

Колективні члени Федерації реалізують свої права та обов’язки через своїх представників."   http://fsfu.org.ua/documents/dokumenty- … ustav-frsu

Проблемы могут возникнуть разве что от разделения, это не предусмотрено Уставом. И проводить другой ЧУ тоже наверное проблема с точки зрения законности.
Хотя я не понимаю,зачем нужно это делать.

Отредактировано super (29.01.2018 23:18:37)

0

128

Тут надо понимать с какой целью нужен КЧУ-просто дополнительный соревнования или для рейтинга и поездки на КЧМ. Если сборная едет за свои на ЧМ.

Поддержу этот момент:сколько клубов готовы бороться за право поездки на КЧМ?
А может не нужно все усложнять, а как, вариант,  проводить отборы среди желающих и имеющих возможности клубов выехать на КЧМ?
  Пусть клуб набирает  свою команду по своему усмотрению, и вперед! :)

0

129

Простите, а чем КЧУ отличается от ЧУ, даже точнее чем КЧМ от ЧМ отличается в плане формирования команды?

0

130

оксиген написал(а):

Как раз там все проще, чем угол дома.
В Уставе Федерации в разделе о членстве записано - членство в Федерации может быть индивидуальным и коллективным.
И открою вам секрет, что Министерству спорта до лампочки наши внутренние технические регламенты.
Федерация это ОБЩЕСТВЕННАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ.

+1

131

RomAndry написал(а):

Простите, а чем КЧУ отличается от ЧУ, даже точнее чем КЧМ от ЧМ отличается в плане формирования команды?

Ну, это же элементарно (Ватсон) :)

0

132

Думаю, что всё сведётся к противостоянию клубных команд Флагман, Фишдрим, Ибис, Фидерспорт и так далее.
Без спонсорской помощи вряд ли многие потянут участие в 4-х всеукраинских соревнованиях. Ну или будет отток с ЧУ и КУ.

+5

133

super написал(а):

Пусть клуб набирает  свою команду по своему усмотрению, и вперед!

Вы хотели сказать : спонсор клуба?

0

134

benderr написал(а):

Без спонсорской помощи вряд ли многие потянут участие в 4-х всеукраинских соревнованиях. Ну или будет отток с ЧУ и КУ.

Естественно.   Махальщиков удочками  можно набрать сколь угодно. И махать будут на уровне мастеров спорта международного класса. А вот спонсор- товар штучный. Спорт- это прежде всего бизнес (шоу бизнес)!  И это нормально в современных реалиях жизни .Сказки про здоровый образ жизни, природу и т.п.-для лохов. Естественно, чем больше соревнований под разными названиями, тем больше заработают и функционеры и спортсмены и спонсоры. Ещё появятся и первая лига и высшая и т.п.

0

135

RomAndry написал(а):

Судя по вопросу, то  Лига чемпионов от Чемпионата Европы по футболу, в плане формирования команды, ничем не отличается.

Отредактировано Bava7 (30.01.2018 21:57:33)

0

136

Продовжую тему спонсора для збірної України для поїздки в Італію .
На сьогоднішній день у нас закрито 30 %  бюджету
Ми шукаємо спонсора , який нам допоможе фінансово . Не вистачає порядка 5000 Є .
Будемо вдячні за любу суму допомоги .

Як збірна і збірники  може відпрацювати ?

1. Логотип на формі збірника і банера при фоторепортажах з місця змагань і тренувань .
2.Постараємось зробити відео з чемпіонату світу . Є домовленість з оператором і монтажем .
3.Можу надати площу на моєму автомобілі Рено Мастер , який буде перевозити майно збірної України ,для логотипу спонсора до кінця поточного року .
4.Звичайно будуть звіти збірників, де також будуть подяки спонсорам .
Також будемо вдячні за розходні матеріали , шнури , моно лески , гачки , фідера , годівнички різних форм і ваги

Чекаємо цікавих пропозицій , Ми готові до співпраці з любими вітчизняними і закордонними брендами .

+2

137

Добрый день.
Есть уже утвержденные ФРСУ правила ловли на 2018 год ?

0

138

Пока  ничего не утверждено , вроде изменения пришли но надо перевести , я не знаю кто этим должен заниматься

0

139

Так в чем проблема, не кому перевести или как, много спортсменов, кто и в теме и владеет языком, ну или обратиться к профессиональному переводчику

0

140

оксиген написал(а):

Пока  ничего не утверждено , вроде изменения пришли но надо перевести , я не знаю кто этим должен заниматься

Нужно срочно вводить новую должность! :)

0

141

super написал(а):

Нужно срочно вводить новую должность!

да лучше всего один раз добавить правила в WiKi с возможностью предлагать перевод с утверждением конкретной правки только одним человеком.
и перевод получим нормальный и правила всегда будут в интернете - искать не нужно

+2

142

Останні новини , мене затвердили  на посаді , в нас вже є новий Президент ФРСУ . В Президії фідерний напрямок тепер буде представляти наш чемпіон, Олексій Зайко .
По спонсорам потроху рухаємся вперед .  Дивно , але до сих пір не має зрозумілої відповіді від компанії ФІш Дрім . Весь час вони перші анонсували допомогу для збірної , тепер , якийсь ступор . Хоча саме від Фіш Дріму Ми очікували самої суттєвої допомоги , як плані матеріальної , так і в плані тактичної , саме фіш дрімовці краще всіх знають цю водойму .
В мене пропозиція для Фіш дріму , бути генеральним спонсором команди яка їде на пред турнір. Чекаємо пропозицій .
Якщо все таки Фіш дрім відмовить нам , то буду просити допомоги форумчан .

Отредактировано оксиген (24.04.2018 18:08:06)

+3

143

Хочу почути думки , про нове Положення яке Я буду подавати на Президію для затвердження .
Керівникам фідерних напрямків в областях і містах , після обговорення треба буде проголосувати за це положення , за  або ні , може ще треба щось допрацювати , пишіть будемо обговорювати .
Прохання,  людей які не приймають участь в змаганнях обласних і всеукраїнських  не флудити . Є думки пишіть конкретно .

Положення проведення Чемпіонатів і Кубків України з ловлі риби фідером

Рахувати сезон 2018 перехідним , щоб дати всім обласним федераціям підготуватись і  перейти на нове Положення .Сезон 2018 проводимо по старому положенню, але всі квоти команд призерів на 2019 рік будуть відмінені . Квоти на 2019 рік будуть одна команда від області . При наявності можливості  розміщення більшої кількості команд , надати право керівнику напрямку розподілення додаткових місць між  найбільш активними областями , де регулярно проводяться ЧО і КО і чітко ведеться і дотримується рейтинг спортсменів для формування команд на ЧУ і КУ
Починаючи з 2019 року по результатам сезону , додаткові квоти можуть бути розподілені наступним  чином .
Кращі команди по результатам ЧУ і КУ, а  саме четвірка кращих, додатково можуть заявити по одній команді .
Якщо після цього в місці проведення Чемпіонату і Кубку України  буде можливість розмістити ще команди , надати право керівнику напрямку ,  розподілу додаткових квот  ,між областями і містами де є самі активні спортсмени .
Це рішення Президії від 26.05 .2008 року рахувати як таке, що втратило чинність .
Фідерна ловля
СЛУХАЛИ:
Дутчак І.Я. надав інформацію про розвиток фідерної ловлі в Україні, про проблеми, що існують в цьому напрямку. На сьогоднішній день не існує єдиних міжнародних правил.

УХВАЛИЛИ:
Одностайно ухвалили такі рішення:
1. Сформувати до кінця червня 2008 року єдині правила, враховуючи наступні поправки: заборонити використання штучних насадок (пінопласт); насадка повинна знаходитися на гачку, тобто заборонено використання волосяної оснастки та ін.
2. З наступного року обов’язково проводитиметься Чемпіонат і Кубок України. Склад команди – 4 особи. Рейтинги проводяться за результатами загальнонаціональних змагань. Обласні федерації, команди яких зайняли високі місця наступного року матимуть можливість заявити на Чемпіонат і
Кубок України наступну кількість команд:
І і ІІ місця на Чемпіонаті України – по 3 команди від області;
ІІІ і IV місця – по 2 команди від області.
3. Змагання може проводити будь-яка організація за згодою федерації.
4. Фінансування поїздок збірних України: стартовий внесок – 100 грн. з учасника і компенсація організаційних витрат.
Протокол президії 26.05.08
В сезоні 2019 до участі в ЧУ і КУ будуть допущені тільки команди з тих областей і міст ,де починаючи з сезону 2018 року проводились Чемпіонати і Кубки області, або міста, де ведеться чіткий рейтинг спортсменів . Чинники по яким буде вестись рейтинг областні і міські осередки обирають самостійно . Обовязково до початку поточного сезону в областях і містах має бути прийняте положення про відбір команди на ЧУ і КУ.
Починаючи з 2018 року ЧО і КО проводити на протязі одного сезону ( весна літо осінь) щоб до кінця року в обласних і міських ФРС  був сформований рейтинг. Цей рейтинг має бути в загальному доступі , на сайті ФРСУ або на регіональному сайті .
Якщо в області (місті )обласною ( міською) ФРС не проводяться рейтингові змагання , керівник напрямку має право допустити до ЧУ і КУ команду (клуб), які проводять рейтингові змагання в цій області ,( місті) , при умові що спортсмени мають бути членами ФРСУ.
Кубок і Чемпіонат України, а також відбір до збірної України  проводити в один сезон ( весна , літо , осінь) На ЧУ і КУ допускаються спортсмени , згідно рейтингу обласних і міських організацій , члени ФРСУ .з проплаченими внесками за поточний рік.
Чемпіонат та Кубок України проходить по особисто командному принципу. Кількість спортсменів в команді 4 чоловіка плюс запасний , координатор і тренер . Змагання може проводити будь-яка організація за згодою ФРСУ
Краща команда по результатам ЧУ і КУ має право представляти Україну на Клубному Чемпіонаті Світу . Принцип відбору команди , це краща сума місць ЧУ і КУ.  При одинаковій сумі місць зайнятих командою , рахується сума місць всіх етапів , які займали спортсмени цих команд в зонах .Якщо і цей показник буде однаковий , рахується вага зловленої риби цими командами на ЧУ і КУ.
Рейтинг підрахунку особистого заліку , пропоную рахувати  наступним чином . В залік зараховувати   три кращих єтапа з чотирьох.
Згідно рейтингу поточного сезону, кращі 20 учасників КУ і ЧУ в особистому заліку ,мають право взяти участь у відборах до збірної України наступного року . Також поза рейтингу у відборах мають право взяти участь збірники поточного року .У керівника напрямку є квота  допуску на відбори  одного спортсмена . Дата і місце відборів, має бути оголошена до першого офіційного всеукраїнського рейтингового змагання. Сума вступного внеску 100 евро з чоловіка .  Відбори проходять по результатам трьох турів рибної ловлі .Починаючи з сезону 2018 року на відборах в збірну буде введено нову дисципліну по кастингу фідерним вудилищем . Вправа буде  закидання на точність оснастки , а саме годівнички любої конструкції і ваги на відстань 70 метрів до прапорця . Кожна спроба буде вимірюватись і заноситись в протокол . Кількість спроб 6, сума кращих 5 іде в залік .  Ці змагання будуть також рейтингові , як і тури з рибної ловлі .
В збірну відбираються 6 спортсменів згідно рейтингу відборів . Кращий той хто набере найменше балів . Якщо бали однакові , переможець визначається по вазі риби зловленої за всі три тури .
Якщо хтось з спортсменів відмовляється від участі в Чемпіонаті світу , замість нього йде наступний по рейтингу спортсмен і так далі .

Отредактировано оксиген (04.05.2018 11:01:52)

+3

144

Стосується більше потенційних збірників , і хто буде мати право  на відбори в збірну зразка 2019.

Відбори планується провести на водоймі Торфяне Київської обл. З власниками водойми домовились , вони по оплаті йдуть збірникам на великі поступки , за що їм велике дякую .
У нас є дві дати які Ми можемо використати це з 10-15 вересня і з  24 по 29 вересня .
Хочеться почути думки від спортсменів .
Ще є віріант Кричевичі , там також нам йдуть назустріч , день рибалки 100 грн. з людини , там є де жити , вирішується питання з харчуванням .
Коли  дізнаюсь  про Вовкове , то пропишу .

Отредактировано оксиген (04.08.2018 15:28:28)

+1

145

Флагманці що там з Вашим графіком міжнародних змагань , дивіться пишіть , на ЧУ треба прийняти рішення

0

146

Увага сьогодні , в 15-00 хочу провести пряму трансляцію на ФБ на моїй сторінці , і відчитатись по ЧС і відповісти на всі ваші запитання , так скажем інформація з перших рук . Хто може задавайте питання вже , щоб я на них дав відповідь .

+2

147

Невеликий відео звіт по ЧС в Остелато
https://www.facebook.com/kislorod.lviv/ … on_generic

Отредактировано оксиген (14.08.2018 18:03:38)

+2

148

Сезон завершився , починаємо планувати наступний сезон. Першочергове завдання це звичайно збірна. Тренер є підготовка почалась.
По сезону 2019 , була пропозиція перейти на систему відбору збірної без відборів по результатам 2 або 3 змагань. Які є думки по цьому питанню. Це питання вирішується таким чином . Я зроблю голосувалку і якщо більшість керівників фідер ного напрямку це підтримає , Я подаю на Президію і робимо зміни по формулі відборів.
Якщо змінимо формулу Я пропоную проводити три змагання за сезон. Це Кубок України і два єтапи ЧУ як було колись .
Також пропоную один етап робити на кар подромах . Цей елемент ловлі у фідеристів дуже слабе місце , а останні ЧС проходили по Карпах.
І ще чекаю заявки  від федерацій на проведення  рейтингових змагань ФРСУ
Поки що була заявка від Харкова  Артемовка

0

149

оксиген написал(а):

Я пропоную проводити три змагання за сезон. Це Кубок України і два єтапи ЧУ як було колись .

Мне кажется, что не многие команды смогут финансово потянуть три соревнования. Мы это увидели на примере этого года. В Николаеве было больше команд чем в Украинке.

оксиген написал(а):

Також пропоную один етап робити на кар подромах . Цей елемент ловлі у фідеристів дуже слабе місце , а останні ЧС проходили по Карпах.

А есть ли у нас карповые водоёмы способные принять 15+ команд состоящих из 4 - х человек?
Я не являюсь руководителем фидерного направления, но я бы оставил всё как есть.

+2

150

benderr написал(а):

Мне кажется, что не многие команды смогут финансово потянуть три соревнования.

Если они не потянут 1 соревнование в Украине тогда как они потянут поездку на ЧМ, где стоимость в 10 раз дороже?

benderr написал(а):

но я бы оставил всё как есть.

За три этапа (6 туров) рейтинг более обьективен чем 1 выступление на отборах.
Лично мое мнение что отборы нужны только тем кто не уверен в своих силах и является не достаточно подготовленным в конкретном году спортсменом, да для них будучи от 10 до 20 в рейтинге нет другого шанса попасть в сборную кроме как случайно отобраться на отборах.
Выигрывает ли от этого сборная, лично у меня есть огромный вопрос.
Просто посмотрите на результаты нашей сборной за последние 3-4 года.

Отредактировано RSM (27.09.2018 09:20:01)

0

Вы здесь » Все о ловле на английскую донную удочку » Спортивные мероприятия » Керівник фідерного напрямку ФРСУ