Все о ловле на английскую донную удочку

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Фидеры DAIWA. 2

Сообщений 391 страница 409 из 409

1

Предыдущая тема:
Фидеры DAIWA. 1

В продолжении диалога... У меня пикер этой серии (Windcast Winkle Picker). Собственно с него и началось увлечение донной снастью. Взял его на первую фидерную рыбалку и больше не хотел выпускать из рук. Очень понравился! Регистрирует все, что твориться с приманкой - любое шевеление. Звонкий, посылистый. Хотел "продолжения банкета" с фидером Windcast - но рестайлинг убил все желание.

Отредактировано Anton178 (09.03.2018 14:25:48)

0

391

Добрый день!
Кто-то имел счастье ловить Daiwa N´Zon S Distance Feeder 3.6м 120г?????
Как впечатления на маленькой рыбе, какие комфортные дистанции, вгружается ли на кормушке 40грм.+корм, на сколько метров может затулить флет.
СПАСИБО

Отредактировано Dimass (14.09.2020 12:21:03)

0

392

Отзовитесь владельцы Daiwa nZon Z 390/150 какие впечатления ?

0

393

Питання до фахівців. Дайва Турнамент 3.9 тест 120 чи 150?
Пишуть: Daiwa Tournament S Feeder Rod - 13ft6" / 120g / 3pc - TNSF136Q-AU.
В Україні не має, німці відписали що тест 150.

0

394

vovchik написал(а):

То ти з дістансом переплутав, там 13-150.

+1

395

vovchik написал(а):

Пишуть: Daiwa Tournament S Feeder Rod - 13ft6" / 120g / 3pc - TNSF136Q-AU.
В Україні не має, німці відписали що тест 150.

Daiwa tournament они разные...
Long Distanse и SLR - 390 150
S - 13,6 120

+1

396

https://youtu.be/ICOrnsVPGpI?si=LDq08Uoxzbfq90vc

Отредактировано Carbon (10.03.2025 19:52:25)

0

397

Новий топ у Дайва
https://de.daiwa.de/nzon_pro_staff_dist … 490m2.html

https://i.postimg.cc/0KCMRkVx/IMG-3060.jpg

0

398

Alexis_avb написал(а):

Новий топ у Дайва
https://de.daiwa.de/nzon_pro_staff_dist … 490m2.html

До топ не дотягує. Як мінімум виробництво не в Шотландії, скоріш за все - в Тайланді. Схоже на перелицьований N’zon distance special feeder.
Tournament SLR теж перелицювали замінивши кільця на American Tackle

0

399

Carbon написал(а):

До топ не дотягує. Як мінімум виробництво не в Шотландії, скоріш за все - в Тайланді. Схоже на перелицьований N’zon distance special feeder.
Tournament SLR теж перелицювали замінивши кільця на American Tackle

Ціна як у топа…600 евро…найде своїх прихильників) АТ доволі непогані кільця,та і в загалі фурнітура якісна,не гірше а можливо і краще за СГ

0

400

Alexis_avb написал(а):

Ціна як у топа…600 евро…найде своїх прихильників) АТ доволі непогані кільця,та і в загалі фурнітура якісна,не гірше а можливо і краще за СГ

Ціна, дійсно, майже як у топа, але в Британії раза в півтора дешевше ніж в Німеччині:
Ссылка

Щодо кілець American Tackle TiForged Air Guides, які зʼявились на Tournament SLR, то цього року протестую. Встановив вже на кілька вудлищ, щоправда не дайва.
Ссылка

Отредактировано Carbon (20.02.2026 19:33:52)

0

401

Carbon написал(а):

Ціна, дійсно, майже як у топа, але в Британії раза в півтора дешевше ніж в Німеччині:
Ссылка

Щодо кілець American Tackle TiForged Air Guides, які зʼявились на Tournament SLR, то цього року протестую. Встановив вже на кілька вудлищ, щоправда не дайва.
Ссылка

Отредактировано Carbon (Сегодня 19:33:52)

Саме таки АТ и стоять у мене на ФС…ніяких нарікань,усім влаштовують,хоча було заявлено що стоять Kgan,оці кільця дійсно були би мене дуже цікаві
А так дійсно…у Англійців ціни цікавіше….хоча анонсовано що розробка Німецьких спортсменів….о як

Отредактировано Alexis_avb (20.02.2026 19:54:25)

0

402

Description
Daiwa N’ZON PRO STAFF Feeder Rods uses some of the highest specifications of Daiwa technology and parts to deliver a near supreme choice for the feeder angler. Like any feeder rod, absolute accuracy is key. If you want to ‘hit your target’ every time, especially at distance, then you need a rod that can do it with ease. The Pro Staff range uses the torque control from X45X Full Shield combined with the higher volume fibre of HVF nanoplus to deliver exactly that. Stainless steel Fuji KL Alconite guides perform faultlessly with mono and braid, especially where powerful casting will be required. Serving a wholly modern design, the split Duplon handle features Armlock and the exclusive Air Sensor reel seat.

Features

X45X Full Shield
HVF nanoplus
V-Joint Alpha
Fuji KL Alconite guides
Air Sensor reel seat
Duplon Armlock
Hook keeper
Specifications

N’ZON PRO STAFF Feeder Rod 10ft - 40g - Weight 145g - Rec Line 3-8lb - Sections 2+3 - Closed Length 157cm - Quivers CT 1, 1.5 & 2oz
N’ZON PRO STAFF Feeder Rod 10ft - 60g  - Weight 150g - Rec Line 4-10lb - Sections 2+3 - Closed Length 157cm - Quivers CT 1, 1.5 & 2oz
N’ZON PRO STAFF Feeder Rod 11ft - 60g - Weight 155g - Rec Line 3-8lb - Sections 2+3 - Closed Length 172cm - Quivers CT 1, 1.5 & 2oz
N’ZON PRO STAFF Feeder Rod 12ft - 120g - Weight 200g - Rec Line 4-10lb - Sections 3+3 - Closed Length 128cm - Quivers CT 1.5, 2oz & 3oz
N’ZON PRO STAFF Feeder Rod 13ft - 120g - Weight 225g - Rec Line 4-10lb - Sections 3+3 - Closed Length 138cm - Quivers CT 1.5, 2oz & 3oz

https://i.postimg.cc/7fCPBkfr/IMG-3065.png
https://i.postimg.cc/zHyNPCDg/IMG-3066.png

0

403

Дизайн таке…..як на мене классика корк чи Александра Задорожного руківʼя як плоске так і класичне… саме елегантне та зручне на маркеті.Відносно зворотній гайки нічого немаю проти.Також усе справа смаку )

0

404

Alexis_avb написал(а):

Саме таки АТ и стоять у мене на ФС…ніяких нарікань,усім влаштовують,хоча було заявлено що стоять Kgan,оці кільця дійсно були би мене дуже цікаві
А так дійсно…у Англійців ціни цікавіше….хоча анонсовано що розробка Німецьких спортсменів….о як

Отредактировано Alexis_avb (Сегодня 19:54:25)

Нажаль німецьку мову не розумію, тому не розібрав, що розповідає Ян Кошник. Навряд він просто рекламує, напевно доклався до розробки цього вудлища.
Та є відео також від британців:
Ссылка

+1

405

Alexis_avb написал(а):

Дизайн таке…..як на мене классика корк чи Александра Задорожного руківʼя як плоске так і класичне… саме елегантне та зручне на маркеті.Відносно зворотній гайки нічого немаю проти.Також усе справа смаку )

Думаю, тестують нові дизайнерські рішення перед тим, як вони зʼявляться на Турнаменті. Або не зʼявляться, залежно від того, які будуть продажі даного N’Zon

0

406

Подивимось,що рух є вже радує.А у такої цінової,вибір є серед брендів

0

407

Carbon написал(а):

Встановив вже на кілька вудлищ, щоправда не дайва

Вітаю,як думаєте щнур не буде їх пиляти,десь викладали відео з пропилами,може якась інша серія?

0

408

Иной написал(а):

Вітаю,як думаєте щнур не буде їх пиляти,десь викладали відео з пропилами,може якась інша серія?

Так, були фото з пропилами ніби цих кілець та тюльпану на MAP Extremis. Проте дивно, оскільки в American Tackle відсутні тюльпани в серії TiForged Air:
Ссылка
Можливо MAP щось інше використали. Та я планую використовувати класичні квівертипи з SIC вставками.
Загалом виходив з того, що ніколи не мав проблем з подібними кільцями (без вставок), а вони встановлювались:
- Pacific Bay - Flagman Tregaron, Browning Sphere;
- Sea Guide - Daiwa tournament (SLR, S);
- І от зараз - American Tackle TiForged Air - Daiwa tournament SLR

Не думаю, що Дайва зі своїми флагманськими моделями може так прорахуватися

+1

409

Carbon написал(а):

Так, були фото з пропилами ніби цих кілець та тюльпану на MAP Extremis. Проте дивно, оскільки в American Tackle відсутні тюльпани в серії TiForged Air:
Ссылка
Можливо MAP щось інше використали. Та я планую використовувати класичні квівертипи з SIC вставками.
Загалом виходив з того, що ніколи не мав проблем з подібними кільцями (без вставок), а вони встановлювались:
- Pacific Bay - Flagman Tregaron, Browning Sphere;
- Sea Guide - Daiwa tournament (SLR, S);
- І от зараз - American Tackle TiForged Air - Daiwa tournament SLR

Не думаю, що Дайва зі своїми флагманськими моделями може так прорахуватися

Доречі, American Tackle TiForged Air встановили Preston на Supera X Distance:
Ссылка
На Preston Supera X ставили скелетні Sea Guides, з якими також проблем не було

+1