Супер марафон 2017- Прилбычи 11-13 травня
Сообщений 211 страница 215 из 215
Поделиться21216.05.2017 01:26:20
Напишу і я звіт.
По-перше хочу сказати, що наша команда "Наутілус" вже вчетверте приймає участь у марафоні. Я навіть мушу сказати, що це чи не єдині змагання - які ми відвідуємо протягом року. І справа не в тому - що вони проводяться під боком. Просто тут є якась особлива дружня атмосфера. Ці змагання чимось не такі я всі інші. І перш за все саме за це хочеться подякувати незмінним організаторам фестивалю а також спонсорам, які допомогли організувати це рибальське свято. Цей марафон - це як зустріч старих друзів. І я не знаю іншого такого заходу - який би настільки змінив мої погляди на фідер, а також настільки підірвав мої фінансові можливості За це окреме дякую.
По-друге цьогорічний марафон став в якомусь плані знаковим для нашої команди. Ми вперше змогли достойно виступити командою і навіть попасти в призи. Це дуже мотивує і заставляє повірити в свої сили. З іншого боку ми також змогли поставити декілька особистих рекордів (скажу, що до цього марафону я ніколи особливо не ловив великого коропа). Тому емоції били через край.
Декілька слів про сам марафон та про підготовку.
Готуватись до змагань ми почали ще з нового року. Були придбані екстрахевіки в довжині 4.28 і відповідні котушки до них. Муки вибору прикормки врешті решт привели до того - що ми годувались методним 4мм пеллетсом від Stegg (окреме дякую команді UZH-Fishing, за те що змогли доставити нам його на замовлення безпосередньо на самі змагання). Такий вибір був зумовлений результатом останнього перед марафоном тренування - він працював чудово. Взагалі ми провели декілька тренувань перед змаганнями - намагаючись знайти відповіді на декілька запитань:
- як далеко ми зможемо ловити?
- які годівниці летять далі - вага, тип.
- чим годуватись на таких дальніх дистанціях (чим докидати корм).
Забігаючи наперед скажу що напарник ловив гарбузом (просто шалена кормоємкість), а я ловив флетом від Haldorado, оскільки гарбузом мені не виходило закидати достатньо далеко. В результаті вийшло так, що напарник одночасно і ловив і годував точку .
В результаті жеребкування нам випала зона А, сектор 8. Це майже так як на другому марафоні))
1. Дистанція: Замаркерились ми на відстані 114 метрів, але на наступний день вітер впевнено подув в лице - тому ловили на відстані 105-106 метрів.
2. Наживка: Думаю багато хто здивується, коли я скажу, що вся риба (включно з карасем) була зловлена на звичайну солодку кукурудзу (без всяких присмаків). Ну не дружу я з бойлами (чи то вони зі мною). Відповідно і дуже рідко на них ловлю. Так і цього разу - перебрав всі смаки і поставив в результаті кукурудзу, яка добре працювала на останньому тренуванні як по коропчуку так і по карасю. І діло пішло
3. Оснастка: В загальному оснастку я вже описав вище - додам тільки, що повідці в нас були отакі. 12 розмір гачка та ліска 0,2. І такими повідцями ми витягували тих коропів по 7-8 кг. Чесно - ніколи б не повірив, що здатен на таке. Але вдавалось. Правда було 2 обриви - пробував збільшити гачок та поставити міцнішу жилку - відразу припинявся кльов.
4. Результат: Коли ми в перший день наловили 29 кг коропа (карася на той момент не важили) і трохи заспокоїлись - до нас нарешті дійшло що ми можемо попасти в призові місця. Але ввечері кльов припинився, і ми вирішили краще виспатись, щоб зранку по максимуму дати бій. Чесно кажучи слабенький був бій - бо на наступний день короп навідріз відмовлявся харчуватись (не рахуючи випадкового коропчука на 500 гр.). Тому наскільки могли - доловлювали карася. В результаті отримали 29 кг з копійками коропа та 10.400 - карась. Разом фактично 40 кг., які забезпечили нам 3 місце в нашій зоні. В загальному заліку - ми 13-ті. Вперше ми попали в призи. Сказати що ми були щасливі - нічого не сказати.
І на завершення хочу відмітити і подякувати декільком людям, які допомагали нам в процесі підготовки.
Володі Єлісєєву (його консультації по прикормках чіткі і змістовні. В результаті ми обійшли його на змаганнях ).
Руслану Сливінському - за консультації по оснастках, годівницях, Haldorado-вських прикормках і тактиці.
Вільгуцькому Олександру - за карповий підсак, який ми придбали з його допомогою в останній момент. Без нього нам було б дуже туго.
Буду вже завершувати той незв'язний набір слів. Далі цікавіше - фотографії. Шукайте - може хтось знайде себе)
Поделиться21416.05.2017 11:35:00
Тут ще багато класних фото https://www.facebook.com/FishMasterLviv … mp;theater
Поделиться21503.08.2017 19:54:03
З запізненням, але невелике відео , приємного перегляду.