Закінчився наш фідерний спортивний сезон, за підсумками двох етапів, командою завоювали 2місце, напарник Юра абсолютний чемпіон Львівської області🔥🏆. Втомлені щасливі, вертаємся додому. НХНЛ
Звіт напарника Юрія Прокопюка
Ось і підійшов до завершення нас спортивний сезон,на цих вихідних 21-22 вересня,пройшов другий етап Чемпіонату Львівської обл. по ловлі фідером.
В якому прийняли участь 11 команд.Рибалка мала бути цікавою так як літом там ловиться дуже добре,а на вихідні обіцяли похолодання,і рибка 🐟 могла б закрити рот.
Ще як на зло були проблеми з насадочним мотилем,але всі одноголосно прийняли рішення від нього відмовитись,щоб було чесно і звести всіх у максимально рівні умови.
Перший день я попав в зону В,рибка ловилась не так як завжди,трошки гірше,навіть зловив одного толстолоба 🐋,клюнув він на одну пінку на жилку 0.09 і гачок gamakatsu 1130g, 14 розміру,хто знає що це за гачок той зрозуміє),але декілька хвилин бородьби і все таки я його завів у підсак,з вагою 4850 кг (125 риб) я займаю перше місце в зоні,Петро 4480 займає друге місце в зоні.
Другий десь я в зоні А,ловля почалась досить інтенсивно за перших 2 години в мене вже було 120 риб,але темп почав спадати і рибка почала гірше ловитись.
Заверешив я другий день з вагою 6260 кг (212 риб),і посів 3 місце програвши 0.130 грам першому місцю,Петро з вагою 4010 ,посів 9 місце.
Отже за сумою двох турів ми вибороли срібло🥈 в командному заліку.
В особистому заліку я посів першу сходинку 🏆🥇.
По сумі двох етапів у нас командне срібло🥈.
В мене в особистому заліку по сумі двох етапів золото😉🏆🥇.
Спортивний сезон ми завершили на хорошій ноті😊.
Але ще його не закрили,по переду ще осінній марафон в Козовій де вже назбиралось 40 команд,це буде 24 годинний марафон в тандемі,має бути цікаво…😜
В першу чергу хочу подякувати @Мельничуку Петру ,за чудовий спортивний сезон,за хорошу команду роботу на всіх змаганнях👍😉,також компанії Zemex ,яка підтримувала нас весь спортивний сезон🤘👏.
Також наша команда дякує всім спортсменам за чесну боротьбу,голові нашого фідерного напрямку Ляхвацькому Віталіку,самому чесному судді Араїку.🙂
Нашим спонсорам компанії Zemex,Gstream,Feeder sport,Burgomistr,за цінні призи.
Всім до зустрічі на водоймах України…..🤘😎🤘
Отредактировано Petry4o (07.01.2019 21:47:10)