Greys написал(а):Чет сомневаюсь, что скопирована. Судя по последним фото, то у них разная намотка. На мой взгляд, что у Тики намотка перекрестная и по высоте, шпуля у Тики выше, я имею в виду длину от переднего до заднего буртика. Присмотритесь пожалуйста к этим параметрам. Когда оно в руках -лучше видней, чем мне по фоткам издалека... Потому я допускаю, что могу ошибаться.
На рахунок копійованості-писав умовно,мав на увазі форму шпулі(передній бортік),і передній бейтранер,ну і візуально зовнішній вигляд. Внутреності швидше за все відрізняються,все таки Шімано Ультегра в 3 рази дорожча,брендова катушка. Але поруч з цим є дрібниці які продумані і не можуть не радувати. Кліпса на відміну від дорожчих катушок підпружинена з внутрішньої сторони шпулі сталькою як і в Флагманоських катушках,але по кругу з середини в шпулі пророблена тоненька кайомка і сталька втоплена в цій кайомці,що унеможливлює цій стальці вилетіти під час ловлі і загубитись кліпсі.Крім цього сама ножка кліпси не пряма,а чуть конусна,тому удари кормушки при закиданні витримує,а коли я тягнув рукою шнур,імітуючи мол риба дотягнула до кліпси і давить,то шнур під нагрузкою з кліпси злетів,можливо це співпадіння,так як я на рибалці на це не звернув уваги(один раз попробував і все),але на слідуючій перевірю,якщо зльот шнура повториться,то це також не погане рішення.