Все о ловле на английскую донную удочку

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Все о ловле на английскую донную удочку » Снасти » Фидеры DRENNAN - 3

Фидеры DRENNAN - 3

Сообщений 61 страница 90 из 94

1

Предыдущая тема Фидеры DRENNAN - 2

0

61

Alexis_avb написал(а):

С початку була у мене така скоростна ) зараз d-c,годівниці до 50 по залізу тягати,у мене годівниці дуже добре виходять з води

Отредактировано Alexis_avb (Сегодня 10:28:23)

Я своі не жалію - є годівниці 70 грамів на акол 12+, але зазвичай використовую 60 грамів.

За 4 роки зявились люфти, вже взяв шайби і кільця на ведому шестерню - побачимо чи допоможе, самому цікаво

+1

62

http://forumupload.ru/uploads/0002/f9/2d/5868/t893706.jpg
http://forumupload.ru/uploads/0002/f9/2d/5868/t254738.jpg
http://forumupload.ru/uploads/0002/f9/2d/5868/t153827.jpg
http://forumupload.ru/uploads/0002/f9/2d/5868/t249918.jpg

+2

63

Alexis_avb написал(а):

Дивився на неї с початку,потім пійшли відгуки про погану укладку шнура…..допомогли з Дайвою баллістік 17/5000 мене.Та і + у Дайва перехресна намотка.Чому не подивитися у бік Баллістік 20/4000 доки вони є,чи у бік Фуего 5000,якщо не принципово фрезерована чи лита шестерня )

Отредактировано Alexis_avb (Вчера 12:15:35)

Значит у вас балистик 5000 да ?
И как он нравитса ?   А какие Максимальные и минимальные веса используете на балистик 5000?
А меня у самово 2x - 4000D-C балистики на дубль 3.3 аколы  я их предпочол  ну по кармушкам думаю 40гр больше не ставить чтоб не убивать , что скажете ?

0

64

tankistua написал(а):

А ну так - цє ж шимана, не подумав.

У позмірі 4000 вибір значно більший, а от у 5000 це тільки балістік і тільки  з американтского ринку.

5000 від 4000 відрязняється не тільки діаметром шпулі, а довжиною ручки і висотою ноги

Я б сказав так - якщо карту кілець не міняти, то лт4000 на аколи більше підходить

Ну да по интереснее будет балистик 4000 на 12фт ауолы но я их на 3.3 аколы хочу ставить какрас у меня 2 балистика 4000, ну вот для акол 12фт  надумал 5000 покупать тоже балистики чота я очень подружылся с етими катухами ) на долго паходу !   

А какие веса можно таскать по свенцу на 5000 балистик что скажете ?   
Спасибо !

0

65

Alexis_avb написал(а):

С початку була у мене така скоростна ) зараз d-c,годівниці до 50 по залізу тягати,у мене годівниці дуже добре виходять з води

Це старе йще фото,за це і не тілки покохав Дайва ) деякий час був прихильником Сімано )

Отредактировано Alexis_avb (25.03.2023 12:38:27)

Интересно. !!!!
Класс !!!!

0

66

tankistua написал(а):

Вов !!!!   
Супер , ну как по вашему сейчас вашы удочки чуствуют по уверенеее при забросе ?
И насуолько дальше кидает ну и легче чем на стоковых?   А какие катухи ставите на них ?
1 входное на суолько см отдалён ?
1 входное 25 да ?

Класс !!!!

0

67

GTX Power написал(а):

Значит у вас балистик 5000 да ?
И как он нравитса ?   А какие Максимальные и минимальные веса используете на балистик 5000?
А меня у самово 2x - 4000D-C балистики на дубль 3.3 аколы  я их предпочол  ну по кармушкам думаю 40гр больше не ставить чтоб не убивать , что скажете ?

У мене добри люди ) додали шарів Дайва  у Баллістік 17/5000 і використовувати я буду 60 по залізу під вудку 12,2/90 та 13/100
Баллістік 4000 до 50 гр під вудки 11/70 та 12,2/75
Фуего та Баллістік у 5000 будуть до 60 гр по залізу,тобто під мої вудки 60 гр саме то більше не потрібно
У моєму випадку та під мої вудилища ідеально підходять 5000 ЛТ ,баллістік 4000 д-с я купував під вудку 11/70 її аага 147 гр хоча і на неі 5000 майже ідеальна пара

Отредактировано Alexis_avb (27.03.2023 13:42:17)

+1

68

Отредактировано Alexis_avb (05.10.2023 15:57:33)

0

69

Власники Drennan підкажіть, яка серія з Акалютів (?) найбільше схожа на Exterity Superior Feeder 12ft?

0

70

Reckful написал(а):

Власники Drennan підкажіть, яка серія з Акалютів (?) найбільше схожа на Exterity Superior Feeder 12ft?

Чи навпаки)відповідь ви не дочекаєтесь 99,999%,тому що:
По перше це невдячна справа.
По друге що ви бажаєте порівняти яки здібності вудлищ)
По третє власників Superrior гадаю не так і багато та ніхто не буде порівнювати,тому що у кожного своє бачення чудового)
Як що по темі,то сьогодні приєднався до секти Drennan) став власником  вудлища
Drennan DL Medium Feeder Combo 11.6/12.6ft

Отредактировано Alexis_avb (06.10.2024 20:17:10)

0

71

Reckful написал(а):

Acolyte plus. Маю і те і те

0

72

kreee написал(а):

Acolyte plus. Маю і те і те

Дякую.
Яка у Вас дистанція лову з нею зазвичай і які годівниці?

0

73

Бажаю міцного.
Товариші цікавить теж саме питання що і у повідомленні вище з приводу acolyte.
Також як поводить він себе в роботі з коропом та карасем, якщо мова про флет.

0

74

Reckful написал(а):

Дякую.
Яка у Вас дистанція лову з нею зазвичай і які годівниці?

Аколют 50-60гр середньої кормоємності до 60м, суперіор аналогічно, а от дистанції в 75-80м суперіор 50гр як на мене більш надійніше(спокійно ловив), а аколют мені вже було страшно. Тут знову ж таки питання в тому що на екстеріті гарантія, тому і спокійніше морально напевно))

0

75

sb написал(а):

Бажаю міцного.
Товариші цікавить теж саме питання що і у повідомленні вище з приводу acolyte.
Також як поводить він себе в роботі з коропом та карасем, якщо мова про флет.

Короп карась чудова комерційна риба під таку палку, вязати буде на ура. Звичайно що паровози 5+кг буде вже інша історія, але як під флет, то палка ультра слім з гарною роботою бланку

+1

76

kreee написал(а):

Короп карась чудова комерційна риба під таку палку, вязати буде на ура. Звичайно що паровози 5+кг буде вже інша історія, але як під флет, то палка ультра слім з гарною роботою бланку

Чи не було у вас можливості порівняти її з commercial?

0

77

sb написал(а):

Чи не було у вас можливості порівняти її з commercial?

Комерціал теж є))) правда ще не ловив ними, нульцеві лежать, може продаватиму навіть. На потрях трохи швидші від плюса і кільця вже стоять правильні, бо на плюсі я ставив нормальні кільця і фуджі твс

0

78

kreee написал(а):

Комерціал теж є))) правда ще не ловив ними, нульцеві лежать, може продаватиму навіть. На потрях трохи швидші від плюса і кільця вже стоять правильні, бо на плюсі я ставив нормальні кільця і фуджі твс

Дякую за відповідь)

Можливо буду в черзі на купівлю.

0

79

sb написал(а):

Дякую за відповідь)

Можливо буду в черзі на купівлю.

Напишіть що взагалі вам треба від аколюта і я може підскажу що краще взяти

0

80

kreee написал(а):

Напишіть що взагалі вам треба від аколюта і я може підскажу що краще взяти

Не те, щоб саме від акола, просто в темі задали цікаве питання для мене і я відповідно пітримав тему.
Але все таки давайте спробуємо.

Дистанція 45-65м (стояча вода), 40грам флет/метод годівниця від орандж, карась/короп. Рідше ловля в класичному фідерному стилі.

Дистанція до 40м (стояча вода), 30-40грам флет/метод годівниця, карась/короп. Інколи класика.

0

81

sb написал(а):

Не те, щоб саме від акола, просто в темі задали цікаве питання для мене і я відповідно пітримав тему.
Але все таки давайте спробуємо.

Дистанція 45-65м (стояча вода), 40грам флет/метод годівниця від орандж, карась/короп. Рідше ловля в класичному фідерному стилі.

Дистанція до 40м (стояча вода), 30-40грам флет/метод годівниця, карась/короп. Інколи класика.

Варіант перший(дешево і сердито): Акол плюс 12 в стоці, або кастомить кільця. 65м флет для нього буде без проблем. Мінус як на мене- закид на не далеку відстань(12фт не комфортно буде)
Варіант другий: на дальняк Акол плюс або комерціал 12фт, ближня акол комерціал 9/10фт
Але тут бюджет інший…

0

82

kreee написал(а):

Варіант перший(дешево і сердито): Акол плюс 12 в стоці, або кастомить кільця. 65м флет для нього буде без проблем. Мінус як на мене- закид на не далеку відстань(12фт не комфортно буде)
Варіант другий: на дальняк Акол плюс або комерціал 12фт, ближня акол комерціал 9/10фт
Але тут бюджет інший…

Дякую за діалог та «їжу» для роздумів.

0

83

+2

84

Транспортування,спочатку було бажання замовити чохол,потім вирішив нічого не вигадувати,сама довга секція 118см ідеально усе зайшло у кофр Флагман 120см,я задоволений
https://i.postimg.cc/w7PXxdtN/IMG-0082.jpg
https://i.postimg.cc/Y4BQgfzq/IMG-0158.jpg

0

85

Трохи у завершення,постріляв на відстані,нічого змінювати не буду,кільця і тд,вудлище Drennan DL Medium Feeder combo 11,6-12,6 ft більш чим самодостатне на мою думку

+2

86

kreee написал(а):

Але тут бюджет інший…

Чи не порівнювали ви акол плюс з трегароном 12 до 100?

Натикнувся на форумі на думку, що вони десь між собою схожі.

0

87

sb написал(а):

Чи не порівнювали ви акол плюс з трегароном 12 до 100?

Натикнувся на форумі на думку, що вони десь між собою схожі.

Звичайно. Трега 12/100 буде більш потужніша. Навіть були думки купити її, але вся історія трег від флагмана з браком і крихкістю бланків відбила бажання звʼязуватись.

0

88

kreee написал(а):

Звичайно. Трега 12/100 буде більш потужніша. Навіть були думки купити її, але вся історія трег від флагмана з браком і крихкістю бланків відбила бажання звʼязуватись.

Прийняв.
Дякую за діалог.

0

89

sb написал(а):

Прийняв.
Дякую за діалог.

4 знайомих рибака, у них сумарно 11 трег було, за рік 4 треги зламалися, рибаки не рахіти, жорсткі кофри і тд… просто такі бланки. Залишки трег розпродали поки на них є попит. Є у кого треги живуть, але нащо ця рулетка?
А дреннан, то інша історія

+1

90

kreee написал(а):

4 знайомих рибака, у них сумарно 11 трег було, за рік 4 треги зламалися, рибаки не рахіти, жорсткі кофри і тд… просто такі бланки. Залишки трег розпродали поки на них є попит. Є у кого треги живуть, але нащо ця рулетка?
А дреннан, то інша історія

Таки так

0

Вы здесь » Все о ловле на английскую донную удочку » Снасти » Фидеры DRENNAN - 3