Продолжение темы
Предыдущая тема Улучшение, модернизация и ремонт фидерных удилищ
Улучшение, модернизация и ремонт фидерных удилищ 2
Сообщений 571 страница 587 из 587
Поделиться128.05.2020 09:42:46
Поделиться57327.04.2024 08:27:49
Доброго ранку шановне панство! Треба Ваша порада. Є фідер довжиною 390, треба переробити саму ручку ( матеріал) катушкотримач , то не є проблемою. Хочу його, фідер , вкоротити до довжини 360 - 365 І от якраз , думаю це зробити за рахунок комля, тобто відрізати відрізок 25 см. Питання в наступному, можна таким чином робити, чи все ж таки потрібно вкорочувати всі три частини фідера, що б все було як треба. Заздалегідь Дякую!
Поделиться57429.04.2024 17:11:42
Доброго ранку шановне панство! Треба Ваша порада. Є фідер довжиною 390, треба переробити саму ручку ( матеріал) катушкотримач , то не є проблемою. Хочу його, фідер , вкоротити до довжини 360 - 365 І от якраз , думаю це зробити за рахунок комля, тобто відрізати відрізок 25 см. Питання в наступному, можна таким чином робити, чи все ж таки потрібно вкорочувати всі три частини фідера, що б все було як треба. Заздалегідь Дякую!
та відчікрижили собі з заду комля та й все, потім туди бадкап і вся любов. головне щоб тією дожиною руківя потім було зручно працювати, хоча ніхто не заважає трохи підняти вище катушкотримач.
Поделиться57919.12.2024 09:00:43
Котушкотримач, ручка і форгріп - виглядають цікаво.
Покраска - не знаю, як в реалі, але по фото - не подобається.
Не ображайтеся, старання враховуються, я сам люблю з ... чогось ліпити пулю , але краще б не красили.
Поделиться58110.02.2025 08:18:01
Drennan Matchpro Quiver 10ft to 11ft Combo 120 (10ft), 129 (11ft)
Перевдягнення дво з половиною частника.
Поперше - розєднання останнього коліна, вилучення з бланка вклеєного скляного квівертипа з подальшим зміненням посадки у бланку та проточенням хвоста квівера під посадку 2мм, з можливістю використовувати різного тесту.
Фарбування бланка у чорний мат
Зміна карти кілець
Часткове перевдягнення руків,я, зміна тримача DPS на Fuji TVS
Поделиться58210.02.2025 13:53:22
Доброго дня
Чудова робота.
Таке питання, чи можливо виготовити додаткову ручку як в оригіналі (фото 1), щоб комелі вставлялись без проблем ?
Поделиться58310.02.2025 15:03:52
Доброго дня
Чудова робота.
Таке питання, чи можливо виготовити додаткову ручку як в оригіналі (фото 1), щоб комелі вставлялись без проблем ?
Добрий день. Дякую. Можливо виготовити.
Поделиться58511.04.2025 08:43:51
Перевдягнення Brain Apex у карбон
Пілотна спроба попрацювати із мокрим препрегом Twill
Як не дивно, з першого разу вдалося успішно реалізувати усі хотілки.
А саме, досягти бажаної рівномірності укладки препрега із врахуванням зміни геометрії, запікання карбону із подальшим виключенням фінішного лакування .
Поверхня карбона наразі фактурна, не слизька, стійка до подряпин.
Чомусь я задоволений результатом[/url]
Поделиться58611.04.2025 09:46:25
Перевдягнення Brain Apex у карбон
Пілотна спроба попрацювати із мокрим препрегом Twill
Як не дивно, з першого разу вдалося успішно реалізувати усі хотілки.
А саме, досягти бажаної рівномірності укладки препрега із врахуванням зміни геометрії, запікання карбону із подальшим виключенням фінішного лакування .
Поверхня карбона наразі фактурна, не слизька, стійка до подряпин.
Чомусь я задоволений результатом[/url]
Чудова робота!
Підкажіть, будь ласка, чи можливо виготовити ручку такого плану і форми повністю з карбону?
Поделиться58711.04.2025 10:03:58
Чудова робота!
Підкажіть, будь ласка, чи можливо виготовити ручку такого плану і форми повністю з карбону?
Дякую. Можливо виготовити. Або з карбонової панчохи, або з мокрого чи сухого препрегу Twill чи Plane.