Доброго здоров'я всім. Потрібна порада. Є на меті купити прутика в рості 3.3- 3.6. Тест максимум 60 грам. Для делікатної ловлі білої риби та тузіків на стоячих водоймах. Щоб була можливість відвести душу. Пікери не розглядаю, так як вони досить спецефічні для мене, а саме, мала довжина поводка, важко скирувати рибу у проблеиємних місцях та транспортна довжина. Як на рахунок такого бланку?
Haldorado Fine Carp 360L 20-50
http://haldorado.com.ua/i4411210-fider- … -50gr.htmlДля себе знайшов 2 мінуси:
1.Задня гайка (відносний мінус)
2.напевне буде проблемно дістати вершинки.Можливо є люди, що володіють даним прутиком. Було б супер почути їхні враження.
Знаю що є Sherman до 60, але всеж....
Коротко поділюся враженнями, авось комусь пригодиться.
Haldorado fine carp 3.6 до 50 гр. Про чехол сказати нічого крім того, що він розлісся ще у відділенні нової пошти. Хоча як мені сказали власники іншик палок Haldorado у них з чихлами все нормально.
По самому бланку :
Зовнішній вигляд як я і очікував. Стрункий тоненький бланк. Що кинулось зразу у очі, то це як акуратно полакований бланк особливо кільця. Після 4- ох прутиків
від флагмана є з чим порівняти . Жодних напливів лаку. Зновуж таки можливо це тільки у моєму випадку. Обкатав його сьогодні на приватному акваріумі. Ловив тузіків до 0.5 кг. 2 рази палка злітала із стійки при поклевці. Дуже сподобалось як на виважуванні відпрацьовує бланк. Все як очікував. Стрій ближче до середнього але ніяк не параболік як на мене. Такий собі пікер в рості 3.6 м. З комфортною дистанцією ловлі 30-40м. Задню гайку катушкотримача під час ловлі не помічав. Хоча це тільки перша коротка рибалка. Вершинки 0.75, 1.5, 2 унції. Всі карбонові і різного росту. До вершинок питань немає. Кільця звичайні усилені на 3-ох лапках . Тоненька ручка з комбінацєю ева та пробки. З катухою форс актів 500 проблем абсолютно ніяких.
У цілому враження дооооосить позитивні . Зразу скажу бланків Shimano, Daiwa, Preston та інших топових брендів у користуванні не мав, сидів на флагманах , хоче порадив мені даний бланк знайомий який володіє декількома престонами та халдорадо лонг дістанс.
Тапками прохання не кидати, абсолютно не претендую на об'єктивність. Просто перше враження у порівнянні з двома шерманами та монтерейкою тою що нова 3м.
Отредактировано AndreiKrp (26.06.2018 00:27:40)