SEMEN
Чому стидно? Ви показали гарний результат! Повірте, ми всі вами гордимось! Всі переживали за вас всі ці дні, починаючи з першого дня тренувань! Хочеться пожати вам руку і сказити дякую за те що ви зробили для збірної! Ми знаєм ви старались, можливо не все задумане вийшло, нічого страшного, буває! Я сам трохи засмутився з того що призи так близько, взяв 2 літри пива і стало легше! За ці дні я звик до вас і склалось враження ніби всіх особстро знаю, про кожногог склалось враження і тільки позетивне! Ви( семен) добрий мужичок, який завжди готовий прийти на допомогу! Льошка-молоде талантіще, яке мені в контакті відповідає на мої питання! Дякую, Льош! Олег Левицький-сильний спортсмен і добрий, молодий хлопець і сильний спортсмен, який старався для своєї команди! Олег Боєв- чувак який собі шось знає і показує гарні результати! А те, що в другий тур не поперло, то фігня! Вон Коксу і Пікерінгу теж не пішло! Ігор-дуже досвідчений спортсмен, який знає толк в фідері, за нього я завжди спокійний, він знає що робить!!! Женя-молодий, талановитий і веселий, з першого погляду не скажеш, але вміє блін, ловити фідером ! Ще раз вам дякую! Не засмучуйтесь там! Гарної дороги на батьківщину, вона вас чекає!
Вибачаюсь якщо шось не те написав
Отредактировано Andrey_Smile (08.07.2012 19:33:56)